Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο υπαρχηγός τον έβρισε και ο διοικητής λιποθύμησε!

Χυδαίες βρισιές και φράσεις που δεν μπορούν να γραφτούν, απηύθυνε στον διοικητή της ΣΜΕΦ, ο Υπαρχηγός της Ε.Φ, Σάββας Αργυρού

ο δεύτερος, κατά την επίσκεψη του στη Στρατιωτική Μουσική της Εθνικής Φρουράς, βρήκε, κατά τη γνώμη του, τους στρατιώτες να «τακκώννουν» και έκρινε ότι ο πιο κατάλληλος τρόπος τιμωρίας ήταν να βρίσει τα ιερά και τα όσια του διοικητή της Μονάδας, Ελευθέριου Μαντάκα, μπροστά σε στρατιώτες και άλλο προσωπικό.

Ο διοικητής, ο οποίος έχει κάποια προβλήματα υγείας, στην προσπάθεια του να συγκρατηθεί, παρουσίασε λιποθυμικές τάσεις και στη συνέχεια λιποθύμησε.

Σύμφωνα με στρατιωτικές πληροφορίες, ο κ. Αργυρού δεν είναι η πρώτη φορά που συμπεριφέρεται τοιουτωτρόπω σε υφιστάμενους του, αλλά αντιθέτως, συνηθίσει να κάνει χρήση αυτού του τρόπου «στρατιωτικής διαπαιδαγώγησης».

Ο Υπουργός Άμυνας ζήτησε να τύχει πλήρης ενημέρωσης για το συμβάν από τον… κ. Αργυρού.

Ο Υπουργός Άμυνας με τη σειρά του, ζήτησε να τύχει πλήρης ενημέρωσης για το συμβάν από τον Αρχηγό, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό και τον αντικαθιστά ο ίδιος ο κ. Αργυρού ο οποίος και καλείται να ενημερώσει τον Υπουργό, οπότε «αυτός παπάς, αυτός τατάς».

Ωστόσο, δεν υπάρχει καταγγελία, ούτε παράπονο από τον διοικητή, Ε. Μαντάκα εναντίον του Υπαρχηγού.

Η Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Αλίκη Στυλιανού, δήλωσε στο Sigmalive ότι ο Υπουργός ζήτησε ενημέρωση για το θέμα, με σκοπό να αποφασίσει πώς θα το χειριστεί και πώς θα συντονίσει τις επόμενες ενέργειες του. Η κ. Στυλιανού, απαντώντας στις φήμες περί πιθανής συγκάλυψης, είπε ότι «δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση, καμία τέτοια περίπτωση. Άλλωστε ο Υπουργός το έχει αποδείξει και στο παρελθόν».

Περισσότερα OnAlert.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε