Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΣΚΑΡ 2017· ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ 11 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΟΑΕΕ, ΙΚΑ, ΟΓΑ - Δείτε τα ένσημά σας στο www.atlas.gov.gr

ΟΑΕΕ, ΙΚΑ, ΟΓΑ - Δείτε τα ένσημά σας στο www.atlas.gov.gr
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 19.10.2016 | 06:05
Πρώτη δημοσίευση: 19.10.2016 | 01:05

Στο www.atlas.gov.gr μπορούν οι ασφαλισμένοι σε ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΙΚΑ να δουν τα ένσημά τους. Δείτε πως μπορείτε να τα βρείτε στο ίντερνετ.

Ατομικό ηλεκτρονικό ασφαλιστικό βιογραφικό, έχουν αποκτήσει όλοι οι ασφαλισμένοι της χώρας ενώ παράλληλα έχουν, μέσω του διαδικτύου (internet), άμεση πρόσβαση στα ατομικά στοιχεία τους, ώστε να παρακολουθούν την καταγραφή των ενσήμων τους. Ο «ψηφιακός λογαριασμός ασφάλισης» είναι μοναδικός για κάθε ασφαλισμένο με προσωπικό κωδικό, ενώ προβλέπεται και η δημιουργία εθνικού μητρώου εργοδοτών, προκειμένου να χορηγείται ηλεκτρονικά, η ασφαλιστική ενημερότητα.

Το συγκεκιμένο σύστημα, καλύπτει αρχικά τα τελευταία 23 ασφαλιστικά χρόνια. Οι ασφαλισμένοι σε ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ και τους 2 μεγαλύτερους τομείς του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ μπορούν να επισκεφθούν το web site www.atlas.gov.gr να επιλέξουν «Ασφαλιστικό Βιογραφικό» και να καταχωρήσουν τους κωδικούς τους στο Τaxis και τον ΑΜΚΑ τους.

Η πρόσβαση γίνεται με τη χρήση των κωδικών του ΤΑΧΙSnet της ΓΓΠΣ (username και password) και απαιτείται η γνώση του ΑΜΚΑ. Στην οθόνη θα εμφανιστούν συνοπτικά τα διαστήματα ασφάλισης σε κάθε φορέα και με την επιλογή εκτύπωση θα οι ασφαλισμένοι θα δουν αναλυτικά όλες τις εγγραφές για κάθε φορέα.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Συντάξεις: Αυτά είναι τα νέα ποσά – Χάνουν όσοι παίρνουν πάνω από 700 ευρώ Συντάξεις: Αυτά είναι τα νέα ποσά – Χάνουν όσοι παίρνουν πάνω από 700 ευρώ
  2. Δημόσιο – ΙΚΑ: Τα όρια συνταξιοδότησης πριν τα 67 έτη Δημόσιο – ΙΚΑ: Τα όρια συνταξιοδότησης πριν τα 67 έτη
  3. Ο Πετρόπουλος έπαθε  Παπανδρέου  - «Με σταματούν στο δρόμο επαγγελματίες και μου λένε σωθήκαμε!» Ο Πετρόπουλος έπαθε "Παπανδρέου" - «Με σταματούν στο δρόμο επαγγελματίες και μου λένε σωθήκαμε!»
  4. Αχτσιόγλου: Το 80% των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ πληρώνουν λιγότερα Αχτσιόγλου: Το 80% των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ πληρώνουν λιγότερα
  5. Σοκ για τους αγρότες – 87 ευρώ το μήνα ακόμη και για όσους δεν είχαν εισόδημα Σοκ για τους αγρότες – 87 ευρώ το μήνα ακόμη και για όσους δεν είχαν εισόδημα
  6. Μείωση ασφαλιστικών εισφορών: Κι όμως κάποιοι θα πάρουν... αυξήσεις! Μείωση ασφαλιστικών εισφορών: Κι όμως κάποιοι θα πάρουν... αυξήσεις!
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook