Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΟΑΕΔ· ΙΤΑΛΙΑ Συννεφιά 7 Αθήνα Αναλυτικά

ΟΑΕΕ, ΙΚΑ, ΟΓΑ - Δείτε τα ένσημά σας στο www.atlas.gov.gr

ΟΑΕΕ, ΙΚΑ, ΟΓΑ - Δείτε τα ένσημά σας στο www.atlas.gov.gr
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 19.10.2016 | 06:05
Πρώτη δημοσίευση: 19.10.2016 | 01:05

Στο www.atlas.gov.gr μπορούν οι ασφαλισμένοι σε ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΙΚΑ να δουν τα ένσημά τους. Δείτε πως μπορείτε να τα βρείτε στο ίντερνετ.

Ατομικό ηλεκτρονικό ασφαλιστικό βιογραφικό, έχουν αποκτήσει όλοι οι ασφαλισμένοι της χώρας ενώ παράλληλα έχουν, μέσω του διαδικτύου (internet), άμεση πρόσβαση στα ατομικά στοιχεία τους, ώστε να παρακολουθούν την καταγραφή των ενσήμων τους. Ο «ψηφιακός λογαριασμός ασφάλισης» είναι μοναδικός για κάθε ασφαλισμένο με προσωπικό κωδικό, ενώ προβλέπεται και η δημιουργία εθνικού μητρώου εργοδοτών, προκειμένου να χορηγείται ηλεκτρονικά, η ασφαλιστική ενημερότητα.

Το συγκεκιμένο σύστημα, καλύπτει αρχικά τα τελευταία 23 ασφαλιστικά χρόνια. Οι ασφαλισμένοι σε ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ και τους 2 μεγαλύτερους τομείς του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ μπορούν να επισκεφθούν το web site www.atlas.gov.gr να επιλέξουν «Ασφαλιστικό Βιογραφικό» και να καταχωρήσουν τους κωδικούς τους στο Τaxis και τον ΑΜΚΑ τους.

Η πρόσβαση γίνεται με τη χρήση των κωδικών του ΤΑΧΙSnet της ΓΓΠΣ (username και password) και απαιτείται η γνώση του ΑΜΚΑ. Στην οθόνη θα εμφανιστούν συνοπτικά τα διαστήματα ασφάλισης σε κάθε φορέα και με την επιλογή εκτύπωση θα οι ασφαλισμένοι θα δουν αναλυτικά όλες τις εγγραφές για κάθε φορέα.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Μείωση ασφαλιστικών εισφορών: Κι όμως κάποιοι θα πάρουν... αυξήσεις! Μείωση ασφαλιστικών εισφορών: Κι όμως κάποιοι θα πάρουν... αυξήσεις!
  2. Συντάξεις: 500.000 εργαζόμενοι σε Δημόσιο – ΙΚΑ φεύγουν στα 52 [πίνακες] Συντάξεις: 500.000 εργαζόμενοι σε Δημόσιο – ΙΚΑ φεύγουν στα 52 [πίνακες]
  3. Κατασχέσεις για οφειλές κάτω των 5.000 ευρώ Κατασχέσεις για οφειλές κάτω των 5.000 ευρώ
  4. Υπ. Εργασίας: Τι ισχύει για τους ασφαλισμένους αγρότες που απασχολούνται και ως μισθωτοί Υπ. Εργασίας: Τι ισχύει για τους ασφαλισμένους αγρότες που απασχολούνται και ως μισθωτοί
  5. ΕΦΚΑ: Πως θα λειτουργεί το νέο Υπερταμείο ΕΦΚΑ: Πως θα λειτουργεί το νέο Υπερταμείο
  6. ΙΚΑ: Βγάλτε... κομπιουτεράκια! Αυτοί δικαιούνται μειωμένη σύνταξη με αναγνώριση πλασματικών χρόνων ΙΚΑ: Βγάλτε... κομπιουτεράκια! Αυτοί δικαιούνται μειωμένη σύνταξη με αναγνώριση πλασματικών χρόνων
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook