Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΟΑΣΘ: Δωρεάν μετακινήσεις για τον Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος”

ΟΑΣΘ: Δωρεάν μετακινήσεις για τον Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος”

Δωρεάν μετακίνηση των συμμετεχόντων δρομέων στο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος. Διαβάστε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΑΣΘ τι πρέπει να έχετε μαζί σας.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά (από το 2014), ο Ο.Α.Σ.Θ., μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του, παραμένει αρωγός στη τόσο σημαντική και εξέχουσα για την πόλη μας αθλητική εκδήλωση, τον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ο Μέγας Αλέξανδρος».

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα (oasth.gr), ενέκρινε τη δωρεάν μετακίνηση των συμμετεχόντων δρομέων την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, από οποιαδήποτε περιοχή, προς τον τόπο των εκκινήσεων, ήτοι προς Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων, από την 7η πρωινή έως και την 12η μεσημβρινή.

Επίσης, οι ξένοι συμμετέχοντες δρομείς θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν δωρεάν από την Παρασκευή 31 Μαρτίου έως και την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 με τα λεωφορεία του Οργανισμού.

Προσοχή! Και στις δύο περιπτώσεις απαραίτητη είναι η προσκόμιση το bibnumber για να γίνει δεκτή η δωρεάν μετακίνηση.

Σύμφωνα με τις εντολές του προσωπικού της Τροχαίας, κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου και των παράλληλων δρόμων 5 και 10 χλμ., θα διενεργηθούν εκτεταμένες εκτροπές λεωφορειακών γραμμών κατά το μήκος των διαδρομών αυτών, με αποτέλεσμα πολύς κόσμος να ταλαιπωρηθεί.

Πληροφορίες για την εξέλιξη των εκτροπών θα δίδονται από το πληροφοριακό κέντρο του Ο.Α.Σ.Θ. στον πενταψήφιο αριθμό 11085.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε