Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

ΟΑΣΘ δρομολόγια: Πως θα κινηθούν τα λεωφορεία

ΟΑΣΘ δρομολόγια: Πως θα κινηθούν τα λεωφορεία

Σε 165, εκ των οποίων 55 με αντιολισθητικές αλυσίδες, ανέρχεται ο αριθμός των αστικών λεωφορείων που κυκλοφορούν αυτή την ώρα στον νομό Θεσσαλονίκης, επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, επαναλαμβάνοντας ότι ο Οργανισμός εξακολουθεί να λειτουργεί με σχέδιο εκτάκτου ανάγκης.

Τόνισε ότι όλοι στον Οργανισμό βρίσκονται επί ποδός και ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών γίνονται και οι απαραίτητες αναπροσαρμογές. Σε κάθε περίπτωση, όσοι έχουν επιλέξει να μετακινηθούν χρησιμοποιώντας τα αστικά λεωφορεία, θα πρέπει να είναι οπλισμένοι με «υπομονή», αφού ο καιρός είναι αυτός που καθορίζει το τι μέλλει γενέσθαι.

Ο κ. Στεφανίδης διευκρίνισε ότι για τα λεωφορεία που θα κυκλοφορήσουν σήμερα έχει γίνει προμήθεια ειδικού υγρού από τη Γερμανία, προκειμένου να επιλυθούν τα τεχνικά προβλήματα που παρουσίασαν χθες 60 οχήματα στο υδραυλικό σύστημα των θυρών, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ακινητοποιήθηκαν 25 αστικά εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης. Στη Σχολή Δικαστών στην Καλαμαριά ακινητοποιήθηκαν τέσσερα, τα οποία απεγκλωβίστηκαν στη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε