Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΟΓΑ: Πρωταπριλιά με δώρο Πάσχα για τους συνταξιούχους

ΟΓΑ: Πρωταπριλιά με δώρο Πάσχα για τους συνταξιούχους
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 29.03.2011 | 15:58
Πρώτη δημοσίευση: 29.03.2011 | 15:58

Εκτός από το δώρο, 808.588 συνταξιούχοι του ΟΓΑ θα δουν, την Παρασκευή, στους λογαριασμούς τους και τη σύνταξη του Απριλίου.

Η συνολική δαπάνη για την καταβολή των συντάξεων του Απριλίου και του δώρου Πάσχα ανέρχεται στα 532.723.048,76 ευρώ.

Όσον αφορά στους συνταξιούχους που δεν έχουν απογραφεί και ενταχθεί στο νέο σύστημα πληρωμής των συντάξεων, μέσω λογαριασμού τράπεζας ή λογαριασμού ΕΛ.ΤΑ., θα πληρωθούν τη σύνταξη και το δώρο Πάσχα με εντολές πληρωμής σε οποιοδήποτε κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας.

Για την πληρωμή τους στην τράπεζα, θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

- την αστυνομική τους ταυτότητα και

- το απόκομμα ταχυδρομικής επιταγής πληρωμής της σύνταξής τους προηγούμενου μήνα ή το βιβλιάριο υγείας, στα οποία αναγράφεται ο Αριθμός Μητρώου Συνταξιούχου.

Για την πληρωμή των συντάξεων επιζώντων μελών (χηρείας-ορφανικές), υποχρεωτικά θα προσκομισθεί από τους δικαιούχους και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Τέλος, ο ΟΓΑ ενημερώνει ότι, όσοι συνταξιούχοι δεν έχουν απογραφεί, πρέπει να φροντίσουν άμεσα να απογραφούν, με άνοιγμα λογαριασμού σε οποιαδήποτε τράπεζα ή ΕΛ.ΤΑ για την πληρωμή της σύνταξής τους μέχρι τις 11 Απριλίου 2011, διότι από το Μάιο η καταβολή των συντάξεων του ΟΓΑ θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού ή λογαριασμού ΕΛ.ΤΑ. Για την απογραφή απαιτούνται το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, ο ΑΜΚΑ και ο ΑΦΜ.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο