Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Bροχή 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Οι Έλληνες πάνε...Ρώμη για Πάσχα

Οι Έλληνες πάνε...Ρώμη για Πάσχα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 31.03.2010 | 14:30
Πρώτη δημοσίευση: 31.03.2010 | 14:30

Πρώτη στις προτιμήσεις για τις διακοπές του Πάσχα έρχεται η αιώνια πόλη....

 
Πρώτη πόλη στις προτιμήσεις των Ελλήνων που θα ταξιδεύσουν για το Πάσχα είναι η Ρώμη, σύμφωνα με την έρευνα της ιστοσελίδας σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών, www.trivago.gr. Όπως τονίζεται, οι Έλληνες επέλεξαν τη φετινή χρονιά πόλεις του εξωτερικού για την πασχαλινή τους εξόρμηση πρωτεύουσες τις Ευρώπης με πρώτη την Ρώμη και δεύτερη την πόλη του Βερολίνου, ακολουθούμενες από Λονδίνο και το Παρίσι.
 
Στην πέμπτη και έκτη θέση στις επιλογές των Ελλήνων ταξιδιωτών είναι η Πάφος και η Κωνσταντινούπολη αντίστοιχα. Μέσα στους δέκα προορισμούς, στην έβδομη θέση βρίσκεται η Αθήνα, ενώ τις τρεις τελευταίες θέσεις καταλαμβάνουν η Βιέννη, το Αμβούργο και η Βουδαπέστη. Πολύ κοντά στις τοπ 10 θέσεις βρίσκεται η Μαδρίτη, η Θεσσαλονίκη και το Άμστερνταμ.
 
Στη λίστα των τοπ 50 προορισμών στους οποίους προγραμματίζουν οι Έλληνες να ταξιδέψουν φέτος το Πάσχα, το 34% είναι ελληνικές και κυπριακές πόλεις, Πάφος, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδος, Λεμεσός, Μέτσοβο, Πρωταράς κ.α, ενώ το 14% γερμανικές, Βερολίνο, Αμβούργο, Ντύσσελνορφ, Στουτγγάρδη, Νυρεμβέργη, Μόναχο κ.α.
 
Εκτός Ευρώπης οι Έλληνες θα επισκεφθούν τη Νέα Υόρκη, τη Σιγκαπούρη και το Ντουμπάι.
 


   Διαδώστε αυτό το άρθρο