Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Οι Financial Times “βλέπουν” εκλογές στην Ελλάδα

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ )

Μέσα σε όλα τα σενάρια που ακούγονται ήρθαν και οι εκλογές. Η είδηση μαζί με ένα μεγάλο “μάλλον” στο πλάι έρχεται από τους αναλυτές των Financial Times

που δυο γραμμές μετά λένε ότι το πιο πιθανό είναι ότι ο Γ. Παπανδρέου θα καταφέρει να πείσει τους βουλευτές του και ότι τελικά η Ελλάδα δεν θα πάει στις κάλπες.
Όπως θέλει τη διαβάζει κανείς την είδηση. Το Μαξίμου πάντως διαρρέει ότι δεν αποτελεί ούτε καν σκέψη για τον Πρωθυπουργό το ενδεχόμενο εκλογών (για τώρα τουλάχιστον).
Στην ανάλυσή τους για να δικαιολογήσουν το ενδεχόμενο εκλογών οι F.T. Αναφέρονται (φυσικά) στους σκληρούς όρους που θέτει η τρόικα, αλλά και στα εμπόδια που βάζουν οι συνδικαλιστές στο έργο έργο της Κυβέρνησης.
Παρ’ όλα αυτά και στην ουσία της πίεσης προς την Ελλάδα η εφημερίδα αναφέρει ότι οι ευρωπαίοι δεν σκέφτονται να οδηγήσουν την Ελλάδα σε συντεταγμένη χρεοκοπία και αυτό γιατί πολύ απλά δεν έχουν σχέδιο και έτσι και γι ‘κεινους η καταβολή της δόσης είναι μονόδρομος.

Διαβάστε επίσης:
Το βράδυ κλειδώνει όλο το πακέτο – Ραβασάκια από αύριο για την εφεδρεία – Επικοινωνιακή τακτική της κυβέρνησης για να μειωθούν οι αντιδράσεις

CNN: 99,9% η Ελλάδα χρεοκοπεί

Νέα μέτρα περιμένουν από την Ελλάδα τα διεθνή ΜΜΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε