Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Οι αγρότες θέλουν τις επιδοτήσεις τους

Οι αγρότες θέλουν τις επιδοτήσεις τους
Οι αγρότες έξω από το υπουργείο Αγροτικπής Ανάπτυξης. ΦΩΤΟ NEWSIT.GR
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 28.04.2010 | 14:40
Πρώτη δημοσίευση: 28.04.2010 | 12:45

"Σκεφτόμαστε να κλείσουμε τον Ισθμό την Πρωτομαγιά" είπαν οι αγρότες της Κορινθίας μόλις βγήκαν από το γραφείο της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης

 
Οι αγρότες επισκεύθηκαν την Υπουργό για να της ζητήσουν να τους πει πότε θα εισέπραταν τα χρήματα  που τους είχε υποσχεθεί πριν από ένα μήνα. Όμως αντι χρονοδιαγράμματος πήραν ως απάντηση πως χρήματα για τις ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειες τους δεν επρόκειτο να πάρουν και πως θα έπρεπε στο εξής να συνενοηθούν με τον ΕΛΓΑ.

Να θυμίσουμε πως οι αγρότες της Κορινθίας απευθύνθηκαν στην Υπουργός ο ΕΛΓΑ τους είχε "βγάλει" πολύ μικρές αποζημιώσεις κάτι που όπως ισχυρίζονται είχε δεχθεί η υπουργός. Στην παλαιότερη συνάντηση η κα. Μπατζελή είχε δεσμευτεί πως θα έβγαζε κονδύλιο ύψους 8 εκ. ευρώ για τους 3.500 αγρότες που είχαν υποστεί ζημιές.

Πλέον οι αγρότες της Κορινθίας μιλούν για εμπαιγμό και ετοιμάζονται όπως όλα δείχνουν για κινητοποιήσεις με πρώτη το κλείσιμο του Ισθμού την ημέρα της εργατικής Πρωτομαγιάς. 

Οι αγρότες κατέβηκαν το πρωί από την Κόρινθο στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και ζητούν από την υπουργό Κατερίνα Μπατζελή να μην κόψει τις επιδοτήσεις αλλά και να δώσει το υπουργείο αυτά που υποσχέθηκε.

Δείτε το ρεπορτάζ


   Διαδώστε αυτό το άρθρο