Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Οι ελεγκτές και η κακοκαιρία καθήλωσαν τα αεροπλάνα

Οι ελεγκτές και η κακοκαιρία καθήλωσαν τα αεροπλάνα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.10.2011 | 20:40
Πρώτη δημοσίευση: 09.10.2011 | 18:14

Πολύωρες καθυστερήσεις, που φτάνουν μέχρι τις 4 ώρες, αλλά και ακυρώσεις σημειώνονται στις πτήσεις, λόγω της κακοκαιρίας αλλά και των κινητοποιήσεων των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

Πολύωρες καθυστερήσεις σημειώνονται στις πτήσεις, αλλά και ακυρώσεις λόγω της κακοκαιρίας αλλά και των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας που εξακολουθούν να μην εργάζονται υπερωριακά και κατα τη διάρκεια των ρεπό τους, αντιδρώντας στο ενιαίο μισθολόγιο.

Στο Ελ. Βενιζέλος έχουν σημειωθεί καθυστερήσεις σε περισσότερες απο 30 πτήσεις που φτάνουν ακόμα και τις 4 ώρες ενώ έχου ακυρωθεί άλλες τόσες μεταξύ των οποίων:
Swiss Air για Ζυρίχη
Aegean για Χανιά, Ρόδο και Καλαμάτα
Ολυμπιακή για Κάλυμνο και Σάμο,
Turkish Air για Κωνσταντινούπολη και
Bel Air για Τίρανα

Σε Ρόδο, Κω και Κρήτη σημειώθηκαν εννιά ακυρώσεις πτήσεων, ενώ τέσσερις πτήσεις δεν μπόρεσαν να προσγειωθούν, από τις έξι το πρωί ως τις δύο το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα πτήση της Aegean δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στα Χανιά και γύρισε πίσω στην Αθήνα. Πτήση της Ολυμπιακής δεν προσγειώθηκε στη Σάμο, πτήση της Travel Service δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Κω κα επέστρεψε Αθήνα, ενώ πτήση εξωτερικού για Κρήτη δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο νησί και γύρισε στο Ελ. Βενιζέλος.

Διαβάστε επίσης
Κύμα κακοκαιρίας σαρώνει τη χώρα - Προβλήματα στις μεταφορές   Διαδώστε αυτό το άρθρο