Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Οι γιορτές πέρασαν, έρχονται οι φόροι!

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Μπορεί το δώρο να πήγε σε μεγάλο βαθμό στην εφορία, εκεί όμως θα καταλήξει και ο πρώτος μισθός του χρόνου που ούτως ή άλλως έρχεται μειωμένος

από 21 ως και 100 ευρώ λόγω μείωσης του αφορολόγητου και ενσωμάτωσης στις μηνιαίες κρατήσεις της έκτακτης εισφοράς για το 2012.

Εκτός από αυτό τον διπλό φόρο που θα μας συνοδεύσει όλο το 2012 πρέπει μέχρι την Παρασκευή όσοι δεν το έκαναν ακόμη να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας καθώς από Δευτέρα το ποσό θα είναι διπλάσιο.

Παράλληλα έρχεται η επόμενη δόση για την έκτακτη εισφορά του 2011, η δόση του Δεκεμβρίου μπορεί να πληρωθεί ως τις 20 του μήνα, ενώ αυτή του Ιανουαρίου ως τις 31.

Ως τις 20 του μήνα έχουν περιθώριο να πληρώσουν όσοι ακόμη δεν το έκαναν και τον φόρο εισοδήματος του περασμένου χρόνου, αλλά και περασμένων ετών (εισόδημα, ΦΠΑ, κληρονομιές κλπ).

Ο Ιανουάριος είναι επίσης ο μήνας που θα φέρει για πολλούς και την πρώτη δόση για το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ, καθώς είναι αρκετές χιλιάδες εκείνοι που ακόμη δεν έλαβαν ειδοποιητήριο.

Διαβάστε επίσης:
Θέλουν να κόψουν τον 13ο και να “μοιράσουν” τον 14ο μισθό!

Σήμερα το τετ α τετ Παπαδήμου-Σαμαρά – Το πολιτικό κόστος φοβούνται τα κόμματα που μετέχουν στην κυβέρνηση – Αγριεμένη έρχεται στην Αθήνα η τρόικα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε