Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Οι οπαδοί του Σώρρα μας τρολάρουν άγρια! Βίντεο αλά Prison Break για τον αρχηγό τους!

Οι οπαδοί του Σώρρα μας τρολάρουν άγρια! Βίντεο αλά Prison Break για τον αρχηγό τους!

Οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα που ορκίζονται στην συμπαντική συνειδητότητα (!) έφτιαξαν ένα βίντεο για τον αρχηγό της Ελλήνων Συνέλευσις! Πρόκειται για ένα βίντεο υπερπαραγωγή το οποίο έχει λίγο από όλα… και φυσικά ένα ξεκάθαρο μήνυμα υποστήριξης του καταζητούμενου “εθνοσωτήρα”.

Όλα ξεκινούν από έναν ηλικιωμένο, ο οποίος έχει κλειστεί έξω από το σπίτι του και δεν έχει τα κλειδιά μαζί του. Αμέσως τηλεφωνεί στον γιο του, ο οποίος του προτρέπει να “χτυπήσει” το κουδούνι για να του ανοίξει ο… Αρτέμης Σώρρας!

Ο άντρας κάνει ό,τι του είπε ο γιος του και τότε ξαφνικά εμφανίζονται δυο αστυνομικοί με… σκουφάκια και τον ακινητοποιούν. Εμφανίζονται και άλλοι – όλοι έκαναν guest με όπλα παιχνίδια – και μπουκάρουν μέσα στο σπίτι για να πιάσουν τον Σώρρα. 

Τελευταίος και καλύτερος “σκάει” ένας άντρας ντυμένος… Σπαρτιάτης πολεμιστής!!! Μάλιστα, ο Θεούλης κρατάει τόσο ψεύτικο σπαθί όσο και ψεύτικη ασπίδα.

Και τότε χτυπάει υπό τους ήχους του “Ζεϊμπέκικου της Ευδοκίας” (γιατί είμαστε και Έλληνες και μάλιστα… αλάνια) το κινητό του ηλικιωμένου. Εκείνος το σηκώνει και λέει στον γιο του: “Ο Σώρρας δεν είναι μέσα” για να πάρει την πληρωμένη απάντηση: “Και ούτε πρόκειται να μπει”.

Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε στο κανάλι του “εθνοσωτήρα” στο YouTube το βράδυ της Δευτέρας (03.04.2017), ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα είχε κατέβει… Βέβαια, είχε καταφέρει να κάνει το γύρο των social media οπότε είναι εύκολο να το βρει κάποιος. 

Τώρα, γιατί οι οπαδοί του Σώρρα “κατέβασαν” τέτοιο “διαμάντι” κανείς δεν μπορεί να καταλάβει! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε