Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Οι ουρές της… οργής στη ΔΕΗ για το χαράτσι – ΦΩΤΟ κ VIDEO

Οι ουρές της… οργής στη ΔΕΗ για το χαράτσι – ΦΩΤΟ κ VIDEO

Ο κόσμος έχει φτάσει στα όρια του. Δεν αντέχει και να πληρώνει και να περιμένει σε ουρές για να φτάσει στο ταμείο.Οι περισσότεροι λένε πως ζορίζονται να μαζέψουν τα λεφτά για την πληρωμή του τέλους ακινήτων αλλά δε ρισκάρουν και να τους κόψουν το ρεύμα.

Απελπιστική η κατάσταση με τις ουρές και σήμερα στα περισσότερα υποκαταστήματα της ΔΕΗ.

Από τη μία εκατοντάδες καταναλωτές ζητούν διακανονισμό για τους λογαριασμούς τους και από την άλλη ιδιοκτήτες ακινήτων διαμαρτύρονται για το ύψος του έκτακτου τέλους ακινήτων ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που διαπιστώνουν λάθη στο λογαριασμό τους καθώς τους έχουν χρεώσει για περισσοτερα τετραγωνικά από τα πραγματικά.

Στον Άγιο Δημήτριο όπου βρέθηκε η κάμερα του Newsit η εικόνα τα λέει όλα.

O κύριος Γιώργος Βασιλείου δήλωσε στο Newsit  “δεν πληρώνω τίποτα, θα περιμένω να χρεοκοπήσουμε για να γλυτώσω”.

“Θηλιά στο λαιμό μας είναι το χαράτσι” μας είπε η νοικυρά, Γεωργία Αδαμίδου η οποία σήμερα πλήρωσε 540 ευρώ για τα δύο σπίτια που έχει κάνοντας αιματηρές οικονομίες.

Ο 62χρονος συνταξιούχος Ανδρέας Ανδρούτσος πήγε στη ΔΕΗ να διαμαρτυρηθεί γιατί του χρέωσαν το σπίτι με περισσοτερα τετραγωνικά από τα πραγματικά με αποτέλεσμα όπως μας είπε ” να πληρώσω 100 ευρώ παραπάνω”.

Ο ιδιωτικός υπάλληλος Νίκος Ανδρεάδης μας είπε πως “το χαράτσι είναι μεγάλο βάρος για εμένα και την οικογένεια μου αλλά δε γίνεται να μη το πληρώσω και να μου κόψουν το ρεύμα”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στα δικαστήρια ο Δήμος Ν.Ψυχικού – Φιλοθέης για το τέλος ακινήτων

Μπλόκο στο χαράτσι μέσω ΔΕΗ από Δήμαρχο!


Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε