Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λίγα Σύννεφα 21 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Οικογένεια Γκιόλια: "Ζητάμε από τον Θεό να συγχωρέσει τους δολοφόνους του Σωκράτη"

Οικογένεια Γκιόλια: `Ζητάμε από τον Θεό να συγχωρέσει τους δολοφόνους του Σωκράτη`
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 21.07.2010 | 18:24
Πρώτη δημοσίευση: 21.07.2010 | 18:14

Με μια συγκλονιστική ανακοίνωση που απευθύνεται σε πρώτο πρόσωπο στον άνθρωπό τους που χάθηκε τόσο άδικα, η οικογένεια του Σωκράτη Γκιόλια ευχαριστεί όσους συμπαραστάθηκαν στο πένθος τους...

εύχονται η θυσία του να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι, όπως λένε στη συνείδηση του ελληνικού λαού και ζητούν από τον Θεό να συγχωρέσει τους δολοφόνους του.

Ολόκληρη η ανανκοίνωση της οικογένειας όπως αναρτήθηκε στο blog Troktiko:

Σωκράτη μας,

πριν οκτώ χρόνια που σε παντρέψαμε είχες γεμίσει μια μεγάλη εκκλησία με φίλους και γνωστούς για να σου ευχηθούν να ζήσεις. Χθες, γέμισες πάλι εκτός από την εκκλησία και όλη την πλατεία για το τελευταίο αντίο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την ψυχή μας όλους, γνωστούς και άγνωστους, που συμμετέχουν στον πόνο μας για τον άδικο χαμό σου.

Τα στοιχεία της ψυχής σου, η βαθειά σου πίστη, η καθαρότητα της ζωής σου και η φιλάνθρωπη καρδιά σου μας βεβαιώνουν ότι είσαι στην αγκαλιά του Θεού και αυτό είναι η μόνη μας παρηγοριά.

Ευχόμαστε η θυσία σου να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι στη συνείδηση του ελληνικού λαού.

Η γυναίκα σου, οι γονείς σου και τα αδέρφια σου σαν το καλύτερο μνημόσυνο ζητούν από το Θεό να συγχωρέσει τους φονιάδες σου όπως και συ θα ήθελες.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο