Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα εγκαίνια της ΔΕΘ!

Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα εγκαίνια της ΔΕΘ!

Κλειστό θα είναι από το μεσημέρι του Σαββάτου το κέντρο της Θεσσαλονίκης για τους οδηγούς, εξαιτίας των διαδηλώσεων για τα εγκαίνια της 77ης ΔΕΘ.

Η Διεύθυνση Τροχαίας ανακοίνωσε τον αποκλεισμό των οδικών αρτηριών από τις 2 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ σε αρκετούς δρόμους του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης και γύρω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ και των Πανεπιστημίων απαγορεύεται η στάθμευση από σήμερα το πρωί μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής.

Η εφαρμογή των μέτρων της Τροχαίας ξεκίνησε από σήμερα στις 6 το πρωί, καθώς σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση έως τις 6 το απόγευμα της Κυριακής απαγορεύεται η στάθμευση στους παρακάτω δρόμους: Αγγελάκη, Λ. Στρατού, Γ’ Σεπτεμβρίου, Εθνικής Αμύνης, Εγνατία (στο ρεύμα προς ανατολικά, από Πλατεία Συντριβανίου μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου), Αγ. Δημητρίου, Λαμπράκη, Αρμενοπούλου, Ν. Γερμανού, Ν. Ζέρβα, Μ. Ανδρόνικου, Προξένων,

Φιλήμονος Δραγούμη, Κασσάνδρου, Λ. Νίκης, Τσιμισκή και Αγ. Τριάδος.

Ο αποκλεισμός των δρόμων του κέντρου με απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινά από τις 2 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου και αναμένεται να διαρκέσει έως αργά τη νύχτα όταν ολοκληρωθούν οι συγκεντρώσεις.

Συγκεκριμένα, δεν θα κυκλοφορούν οχήματα στη Λ. Στρατού, στη Γ’ Σεπτεμβρίου, στη Βασ. Όλγας (από Μ. Μπότσαρη μέχρι Αγίας Τριάδος), στη Βασ. Γεωργίου, στη Λ. Νίκης, στην Κουντουριώτη, στην Κωνσταντίνου Καραμανλή (από Κατσιμίδη έως Γ’ Σεπτεμβρίου), στην Εγνατία, στην Εθνικής Αμύνης, στην Κασσάνδρου, στην Προξένων, στη Φιλήμονος Δραγούμη, στην Τσιμισκή και στην Αγίου Δημητρίου.

Σύμφωνα με την Τροχαία, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, από ανατολικά προς δυτικά, μέσω των οδών Κατσιμίδη – Περιφερειακής – Αγ. Δημητρίου (όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν) – Ολυμπιάδος και από δυτικά προς ανατολικά μέσω των οδών 26ης Οκτωβρίου – Λαγκαδά και Περιφερειακής καθώς και από τη Λ. Νίκης, όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν.

Για την ανεμπόδιστη διεξαγωγή των κάθε είδους εκδηλώσεων και τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων, θα υπάρχει έντονη παρουσία τροχονόμων στους δρόμους, οι οποίοι θα μεριμνήσουν για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

2 ευρώ το εισιτήριο το βράδυ των εγκαινίων της ΔΕΘ – Έχει και συναυλία

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε