Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ολο το Αιγάλεω ετοιμάζεται για τις κηδείες των 20χρονων που κάηκαν ζωντανοί σε τροχαίο στην παραλιακή

Ολο το Αιγάλεω ετοιμάζεται για τις κηδείες των 20χρονων που κάηκαν ζωντανοί σε τροχαίο στην παραλιακή

Η τάξη του 2010 του 6ου Γενικού Λυκείου Αιγάλεω θρηνεί τους συμμαθητές της. “Όλη η πόλη ετοιμάζεται για τις κηδείες των παιδιών που ήταν φιλαράκια” λέει συγκλονισμένος στο Newsit o Δήμαρχος της περιοχής.

Η επόμενη μέρα του φρικιαστικού τροχαίου που έκοψε το νήμα της ζωής των 4 παλικαριών βρίσκει το Αιγάλεω να θρηνεί καθώς όλα τα 20χρονα παιδιά που κάηκαν ζωντανά μέσα στο αυτοκίνητό που οδηγούσε ο επίσης 20χρονος φίλος τους είναι από εκεί. (διαβάστε εδώ το χρόνικο του τροχαίου που έγινε χθες 4/09/2012).

Ολοι τους μια παρέα, φιλαράκια, συμμαθητές. Ολοι τους απόφοιτοι της τάξης του 2010 του 6ου Γενικού Λυκείου Αιγάλεω. Παιδιά γνωστά σε όλους, καλόκαρδα, χαρούμενα.

Οπως δήλωσε στο Newsit o Δήμαρχος Αιγάλεω, Χρήστος Καρδαράς “είναι αλήθεια οτι η είδηση του θανατηφόρου τροχαίου που στοίχισε τη ζωή των τεσσάρων νέων μας και του πέμπτου που χαροπαλεύει έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην πόλη μας. Η πόλη του Αιγάλω θρηνεί. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω την τραγικότητα των στιγμών.

Μέσω του newsit θέλω να εκφράσω την οδύνη του δημοτικού συμβουλίου και όλων των Αιγαλεωτών και να συλληπηθώ τις οικογένειες των παιδιών που έφυγαν από τη ζωή με αυτό τον άδικο τρόπο. Το μεσημέρι θα επισκεφθώ τα σπίτια των παιδιών για να συμπαρασταθώ στους γονείς. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απο το να χάνει κανένας το παιδί του.

Τα μηνύματα που παίρνω είναι οτι στις κηδείες των παιδιών θα παραβρεθεί πολύς κόσμος. Ακόμη δεν εχει γίνει γνωστό πότε θα γινουν οι κηδείες.

Σοκαρισμένοι είναι και οι συμμαθητές των παιδιών που όλοι τους φοίτησαν στο 6ο Γενικό Λύκειο Αιγάλεω. Ολη η τάξη του 2010 πενθεί. Τα παιδιά ήταν φιλαράκια και αυτό ήταν το τραγικό” είπε τέλος συγκινημένος ο κύριος Χρήστος Καρδαράς.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt o Δήμαρχος Αιγάλεω:

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βυθίστηκε στο πένθος το Αιγάλεω – Τέσσερις φίλοι κάηκαν ζωντανοί σε τροχαίο στην παραλιακή

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε