Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ολο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ του καυγά μεταξύ λιμενικών και υπαλλήλων του Άδωνι!

Σπρωξίδια, φωνές, ύβρεις…μια λιποθυμία και η παρέμβαση του Αδωνι Γεωργιάδη συνθέτουν το κωμικοτραγικό σκηνικό του καυγά των λιμενικών  με τους υπαλλήλους του πρώην ΥΕΝ.

Την ώρα που η χώρα βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας, εργαζόμενοι χάνουν τη δουλειά τους, μαγαζιά και επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι μαλώνουν για…τα γραφεία τους!

Θα μπορούσε να είναι και νούμερο σε επιθεώρηση όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Το Newsit έμαθε όλο το παρασκήνιο και σας το αποκαλύπτουμε με κάθε λεπτομέρεια όπως μας το εξιστόρησε ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου Εργαζόμενων πρώην ΥΕΝ, Δημήτρης Γκερλές.

Ολα ξεκίνησαν όταν πριν από περίπου 2 μήνες στο κτίριο του πρώην ΥΕΝ στην Ακτή Βασιλειάδη, υπάλληλοι του λιενικού σώματος ξήλωσαν την ταμπέλα του Υπουργείου που καταργήθηκε και τοποθέτησαν την ταμπέλα Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος θέλοντας να κάνουν σαφές οτι αυτοί κάνουν κουμάντο πλέον στο κτίριο.

Τη Δευτέρα τα μεσάνυχτα οι λιμενικοί πήγαν στη βιβλιοθήκη του κτιρίου στον 3ο όροφο και αφαίρεσαν όλα τα χαρτιά (ΦΕΚ – διάφορα έγγραφα) και όλο το υλικό που ανήκε στο πρώην ΥΕΝ μεταφέροντας το σε μια αποθήκη.
Οπως ήταν αναμενόμενο μόλις το πηραν χαμπάρι οι υπάλληλοι του ΥΕΝ την Τρίτη το πρωί, έγιναν έξαλλοι.

Χθες Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, στις 8 το πρωί οι λιμενικοί άρχισαν να μεταφέρουν εξοπλισμό από το ιατρείο που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου στο χώρο της βιβλιοθήκης. Όταν οι υπάλληλοι του πρώην ΥΕΝ πήγαν να δουν τι γίνεται άναψαν τα αίματα με αποτέλεσμα να προκληθεί καυγάς με φωνές, βρισιές και απίστευτα σπρωξίδια. Μάλιστα οι λιμενικοί έλεγαν πως ενεργούσαν κατ΄εντολή Παπουτσή και απειλούσαν να συλλάβουν τους υπαλλήλους του πρώην ΥΕΝ. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή μια υπάλληλος από την ένταση λιποθύμησε καθώς της ανέβηκε η πίεση.

Οι φωνές όμως όσων συμμετείχαν στον καυγά έφτασαν μέχρι τον 5ο όροφο του κτιρίου που βρίσκεται το γραφείο του Υφυπουργού Άδωνι Γεωργιάδη. Ο κύριος Γεωργιάδης κατέβηκε στον 3ο και στην κυριολεξία έσωσε την κατάσταση λέγοντας πως θα συννενοηθεί ο ίδιος με τον Παπουτσή. Ζήτησε μάλιστα σε έντονο ύφος να λήξει άμεσα το περιστατικό.

Φεύγει ο Γεωργιάδης για τη Βουλή όμως οι λιμενικοί επανήλθαν στις 3.00 το μεσημέρι και ακολούθησε νέα ένταση.
Φτου και από την αρχή δηλαδή, κλωτσοπατινάδα. Σκεφτείτε πως αναγκάστηκε ο Αδωνις Γεωργιάδης να γυρίσει από τη Βουλή και να υπογράψει έγγραφο με το οποίο δίνει εντολη να σταματήσουν κάθε δραστηριότητες μετακόμισης εντός του κτιρίου.

Μήπως να σοβαρευτούμε λίγο σε αυτή τη χώρα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρωτοφανές! Λιμενικοί πήγαν να συλλάβουν υπαλλήλους του Άδωνι

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε