Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολοκληρώθηκε η τραγωδία στην Έδεσσα – Και τρίτος νεκρός από την κατάρρευση παλιού σπιτιού!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Υπέκυψε το πρωί στα τραύματά του, ο δεύτερος Αλβανός εργάτης…

Στους τρεις ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από την κατάρρευση τμήματος σπιτιού, κατά τη διάρκεια εργασιών αναστήλωσης, στο συνοικισμό «Βαρόσι» της Έδεσσας.

Το πρωί υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του ο δεύτερος εργάτης από την Αλβανία, ηλικίας 42 ετών, που είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Ήδη, από χθες το μεσημέρι που συνέβη το περιστατικό, συνεργεία της πυροσβεστικής είχαν εντοπίσει νεκρό, θαμμένο κάτω από πέτρες και χώματα, έναν 41χρονο Αλβανό εργάτη. Μέσα στα συντρίμμια βρέθηκαν, ακόμη, σοβαρά τραυματισμένοι δύο εκ των τριών ιδιοκτητών του οικήματος. Μία 66χρονη γυναίκα κι ένας 41χρονος άντρας, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Έδεσσας.

Αργά χθες το βράδυ, πέθανε η 66χρονη κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, ενώ, ο 41χρονος νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο της Έδεσσας.

Αστυνομικοί της Έδεσσας συνέλαβαν την τρίτη εκ των ιδιοκτητών του διώροφου σπιτιού. Μία 37χρονη γυναίκα, η οποία με τη σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία παραπέμφθηκε στην εισαγγελία Έδεσσας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε