Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ολονύχτιες έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου στη Θέρμη- Στα νησιά το κύμα κακοκαιρίας

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Άκαρπες παραμένουν οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του 55χρονου από τη Θέρμη που παρασύρθηκε χθες, από τα ορμητικά νερά χειμάρρου, όταν προσπάθησε να βοηθήσει τον γιο του.

Από τα ξημερώματα οι δυνάμεις που ερευνούν ενισχύθηκαν με άνδρες της πυροσβεστικής και την Αστυνομίας.
Ενώ η χώρα μετράει πληγές από την κακοκαιρία, φαίνεται ότι τα φαινόμενα υποχωρούν. Σταδιακά οι βροχές θα σταματήσουν, θα πέσουν και οι άνεμοι στα πελάγη, όμως θα πέσει και η θερμοκρασία, ειδικά τη νύχτα και νωρίς το πρωί.
Αναλυτικά
Η βροχή στην Αττική θα σταματήσει από το μεσημέρι και μετά όταν το θερμόμετρο θα ανέβει ως τους είκοσι βαθμούς, μόλις πέσει όμως η νύχτα ο υδράργυρος θα πέσει στους δέκα.
Στη Θεσσαλονίκη δεν αναμένονται βροχές όμως το θερμόμετρο δεν πρόκειται να δείξει πάνω από 15.
Λίγες νεφώσεις οι οποίες το πρωί θα είναι αυξημένες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη με λίγες βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Θερμοκρασία: από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος θα έχουν γενικά αίθριο καιρό. Θερμοκρασία: από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς. Σταδιακή βελτίωση.
Θερμοκρασία: από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονταινεφώσεις με βροχές που βαθμιαία θα περιοριστούν στη βόρεια Κρήτη. Σποραδικές καταιγίδες το πρωί στα νότια.
Θερμοκρασία: από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένοτναι παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση
Θερμοκρασία: από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Πρόγνωση για αύριο Σάββατο
Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο στο νότιο Αιγαίο και τη βόρεια Κρήτη θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Η ορατότητα στα δυτικά και βόρεια το πρωί θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Άνεμοι: στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μεγάλες ζημιές από τη νεροποντή στην Τορώνη Χαλκιδικής

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε