Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπία Μάντζιου: Αθωώθηκε ο αστυνομικός για το θάνατο της γυναίκας του!

Ολυμπία Μάντζιου: Αθωώθηκε ο αστυνομικός για το θάνατο της γυναίκας του!

Ομόφωνα αθώος κρίθηκε εργά το απόγευμα της Παρασκευής ο 39χρονος αστυνομικός που ήταν κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 22χρονης γυναίκας του, Ολυμπίας Μάντζιου. Πρόκειται για μία υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Νωρίτερα, η εισαγγελέας είχε προτείνει την αθώωσή του, γεγονός που εξόργισε τους συγγενείς του θύματος.Ο αστυνομικός είχε αρνηθεί ότι είχε σκοτώσει τη σύζυγό του και είχε ισχυρισθεί ότι κατά τη διάρκεια της ερωτικής τους συνευρέσεως, η Ολυμπία έχασε, ξαφνικά, τις αισθήσεις της. Εκείνος υποστήριξε πως έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του προκειμένου να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο. Ωστόσο, η γυναίκα του τελικά πέθανε!

Ο θάνατος της 22χρονης Ολυμπίας, μητέρας ενός μωρού μόλις 6 μηνών, τον Απρίλη του 2006 είχε “λυγίσει” και τους πιο σκληρούς. Η κοπέλα είχε ξυλοκοπηθεί από τον δράστη που στην συνέχεια την είχε πνίξει με το σεντόνι του κρεβατιού της, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Η μητέρα της άτυχης Ολυμπίας μίλησε για πρώτη φορά στην Tatiana Live για την κόρη της που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή, αλλά και την απόφασή της να μην παραβρεθεί στο δικαστήριο για να καταθέσει. “Η εγγονή μου από πέντε χρόνων, δεν μπορούσε να μιλήσει καλά και μου ζητούσε να μην βάλω τον μπαμπά της στη φυλακή. Γι’ αυτό δεν πήγα στο δικαστήριο, για να μην την στεναχωρήσω την μικρή. Τώρα είναι εντεκάμιση χρόνων και προσπαθεί να σώσει τον μπαμπά της”.

Μιλώντας για τη σχέση της κόρης της με τον δράστη είπε: “Την ζήλευε πάρα πολύ την κόρη μου και αυτό δεν μπορούσα να το καταλάβω και δεν της φερόταν καλά… Την έκανε να κλαίει. Ήταν αυταρχικός, δεν ήθελε εμένα και τον άντρα μου και ξέσπαγε στο παιδί. Δεν ήταν ευτυχισμένοι” και συμπλήρωσε: “Το παιδί μου το πήγαν νεκρό στο νοσοκομείο. Δεν ήξερα τι είχε συμβεί, είχα παγώσει…”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε