Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ομπάμα: Όλα του… Μπάρακ δύσκολα! Καψώνια, “μαγικό χαλί”, “αόρατος” Καμμένος! [vids, pics]

Ομπάμα: Όλα του… Μπάρακ δύσκολα! Καψώνια, “μαγικό χαλί”, “αόρατος” Καμμένος! [vids, pics]

Είναι ο Πούτιν… Αριστερός κι ο Ομπάμα… Δεξιός; Προκαλεί ο Πλανητάρχης… σούρτα – φέρτα στο τιμητικό άγημα που τον περιμένει; Αντί για Ομπάμα – Καμμένο είδαμε τελικά Ομπάμα – Σημαία; Και τι συμβαίνει πια με το “μαγικό” χαλί που μετακινείται κατά το δοκούν;

Ο Μπαράκ Ομπάμα “πάτησε” Ελλάδα κι έγινε ο τέταρτος εν ενεργεία -αν και απερχόμενος- Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής που επισκέπτεται τη χώρα μας, μετά τους κ.κ. Ντουάιτ Αϊζενχάουερ (1959), Τζορτζ Μπους (1991) και Μπιλ Κλίντον (1999).

Κι αν ο… οσονούπω προκάτοχος του νεοεκλεγέντος, Ντόναλντ Τραμπ, έφτασε στην ώρα του στο Ελευθέριος Βενιζέλος, με το επιβλητικό Air Force One, αυτό δεν σήμαινε ότι θα αποφεύγαμε τα απρόοπτα και αξιοπερίεργα στιγμιότυπα.

Ας τα πάρουμε, λοιπόν, από την αρχή.

Το κόκκινο χαλί έχει στρωθεί, με τους υπεύθυνους να περιμένουν να βάλουν το τελευταίο μικρό κομμάτι ακριβώς στο σημείο όπου θα πατούσε ο Μπαράκ Ομπάμα. Έλα όμως που το Air Force One σταμάτησε κάποια μέτρα… μπροστά και οι άνδρες με τα κίτρινα γιλέκα έσπευσαν όχι μόνο να βάλουν το… χαλάκι στη σωστή θέση, αλλά να φροντίσουν και να κάνει γωνία, γιατί προφανώς αυτό φάνταζε ευκολότερο από το να βάλει… όπισθεν το προεδρικό αεροσκάφος.

Σειρά είχε το… καψώνι του Μπαράκ Ομπάμα στο τιμητικό άγημα που τον περίμενε. Επειδή όπως προαναφέραμε το Air Force One δεν… πάρκαρε εκεί όπου “έπρεπε”, ο επικεφαλής αξιωματικός έδωσε εντολή να μετακινηθεί ολόκληρο το άγημα περίπου 20 βήματα για να βρίσκεται στη σωστή θέση!

Δείτε το βίντεο

Για να περάσουμε στο πλάνο της υποδοχής του Μπαράκ Ομπάμα από τον Πάνο Καμμένο που… δεν υπάρχει! Κυριολεκτικά. Η ΕΡΤ φαίνεται πως έπεσε θύμα του δαίμονα των… μέτρων ασφαλείας, αφού όπως τα υπόλοιπα δημοσιοργαφικά επιτελεία ήταν ακροβολισμένη μακριά. Πολύ μακριά. Έτσι, αντί να δούμε το πλάνο με τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, να υποδέχεται τον Μπαράκ Ομπάμα, είδαμε να τον υποδέχεται… η ελληνική σημαία!

Στη συνέχεια είδαμε και το… περίπου χαμόγελο του Αμερικανού Προέδρου.

Και πάμε στον Βλαντιμίρ Πούτιν. Τον οποίο επίσης υποδέχθηκε στην Αθήνα τον περασμένο Μάιο ο Πάνος Καμμένος, επίσης με μπάντα, επίσης με τιμητικό άγημα, αλλά με μια διαφορά. Ποιά ήταν αυτή;

Αν δείτε στην εικόνα του Βλαντιμίρ Πούτιν το άγημα είναι στα αριστερά του, δεξιά όπως βλέπεται την εικόνα δηλαδή.

Στην επίσκεψη του Ομπάμα το άγημα όμως στέκεται αριστερά, κάτι που ζητά η Secret Service όπου κι αν πάει ο Αμερικανός πρόεδρος, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί.

Μιας και αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος, να αναφέρουμε και τον διάλογο που είχε με τον απερχόμενο αμερικανό Πρόεδρο. Τον οποίο αποκάλυψε ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας και αρχηγός των ΑΝΕΛ στον Realfm 97,8.

Βοηθήσατε την Ελλάδα σε δύσκολες στιγμές, σας ευχαριστούμε και σας υποδεχόμαστε εκ μέρους του ελληνικού λαού“, είπε συγκεκριμένα στον Ομπάμα και πρόσθεσε ότι ο τελευταίος του είπε ότι το κάνει με όλη του την καρδιά και ότι θα επιμένει στη βοήθεια προς την Ελλάδα.

Ο κ. Καμμένος είπε ακόμα πως ο πρόεδρος Ομπάμα ήταν πολύ ανθρώπινος και πολύ χαρούμενος που ήρθε στην Ελλάδα. “Μας είπε ότι ήταν προσωπική του επιλογή να έρθει στη χώρα μας, στη χώρα της Δημοκρατίας“, όπως είπε.

Δείτε εδώ λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Ομπάμα

Και να ολοκληρώσουμε με μια φωτογραφία. Θα βρισκόσασταν εσείς “μια ανάσα” από το Air Force One, το μεγαλοπρεπές αεροσκάφος που χρησιμοποιεί ο εκάστοτε Πρόεδρος των ΗΠΑ και θα χάνατε την ευκαιρία να βγάλετε μια φωτογραφία;

Πείτε την αλήθεια, δεν θα τη χάνατε. Όπως και δεν την έχασαν κάποια μέλη της μπάντας που υποδέχθηκε τον Πλανητάρχη και πόζαραν μπροστά στο αεροσκάφος!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε