Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ομπάμα: Θα τον καλέσει ο Τσίπρας για… μπασκετάκι;

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Το πρόγραμμα του Μπαράκ Ομπάμα τις 29 ώρες που θα βρίσκεται στην Ελλάδα είναι… εξαιρετικά πυκνό. Ένα tweet όμως από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού δίνει ένα άλλο “χρώμα”!

Ο Μπαράκ Ομπάμα έφτασε στην Αθήνα λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τρίτης, με όλες τις τιμές που αρμόζουν σε ένα αρχηγό κράτους. Έχει ήδη συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, αλλά και με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Στη συνέχεια θα παραστεί στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του, απόψε στις 19:30, ενώ για αύριο, Τετάρτη, είναι προγραμματισμένη η επίσκεψή του στην Ακρόπολη, αλλά φυσικά και η πολυαναμενόμενη ομιλία του στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, πριν αναχωρήσει το απόγευμα.

Μέσα σε όλα αυτά, ωστόσο, υπάρχει περίπτωση να δούμε τον Πλανητάρχη να παίζει ένα… μονό με τον Αλέξη Τσίπρα;

Την “είδηση”, που μέχρι στιγμής δεν έχει βεβαίως επιβεβαιωθεί, μεταφέρει η Juliet Eilperin, η οποία είναι επικεφαλής του γραφείου Τύπου στον Λευκό Οίκο για λογαριασμό της Washington Post.

Ομπάμα: Καρέ – καρέ η υποδοχή του στο Προεδρικό Μέγαρο [pics]

Συγκεκριμένα, κάνει λόγο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter για μια πιθανή… πολιτισμική ανταλλαγή, λέγοντας πως ο Μπαράκ Ομπάμα θα επισκεφθεί την Ακρόπολη, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας από την πλευρά του σκέφτεται να του προτείνει να παίξουν μπάσκετ!

Μένει να το δούμε λοιπόν…

Δείτε το tweet της

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε