Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Όπου φύγει, φύγει!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με τρένα, αεροπλάνα, αυτοκίνητα, πλοία, λεωφορεία, οι κάτοικοι των αστικών κέντρων «δραπετεύουν» στην επαρχία για να γιορτάσουν τις ημέρας του Πάσχα.

Έκτακτα δρομολόγια ακόμη και πτήσεις τσάρτερ από τις αεροπορικές εταιρίες προκειμένου να εξυπηρετηθεί η αυξημένη κίνηση, η οποία, πάντως, κυμαίνεται στα περσινά επίπεδα. Για τη Μ. Πέμπτη είναι προγραμματισμένες 493 τακτικές πτήσεις, 6 έκτακτες και 10 πτήσεις τσάρτερ.

Τη Μ. Παρασκευή, θα πραγματοποιηθούν 498 πτήσεις από τις οποίες 11 τσάρτερ και μία έκτακτη, το Μ. Σάββατο 423 πτήσεις εκ των οποίων 4 τσάρτερ και την Κυριακή του Πάσχα 334 πτήσεις από τις οποίες δύο τσάρτερ. Για τη Δευτέρα του Πάσχα είναι προγραμματισμένες 506 πτήσεις από τις οποίες 21 τσάρτερ και 7 έκτακτες και την Τρίτη του Πάσχα 480 από τις οποίες 12 τσάρτερ και μία έκτακτη.

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, ο μέσος όρος στις πληρότητες των αεροσκαφών αναμένεται να κυμανθεί σε ποσοστό άνω του 70%, ενώ δημοφιλέστεροι προορισμοί είναι η Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, η Λάρνακα, η Ρόδος, το Παρίσι και η Ρώμη.

Όπως έγινε γνωστό, ο ΟΣΕ θα προσθέσει επιπλέον βαγόνια στους συρμούς για να αυξήσει τον αριθμό των θέσεων, ενώ τα ΚΤΕΛ έχουν προγραμματίσει δεκάδες έκτακτα δρομολόγια για να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε