Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ώρες αγωνίας για τους έλληνες της Ν.Υόρκης λόγω SANDY

Ώρες αγωνίας για τους έλληνες της Ν.Υόρκης λόγω SANDY

“Oλοι οι έλληνες ακολουθούν τις γενικές οδηγίες που έχουν δοθεί από τις αρχές για τον τυφώνα Sandy” λέει στο Newsit o επικεφαλής του γραφείου τύπου του ελληνικού προξενείου στη Ν.Υόρκη.

Το πέρασμα του τυφώνα αναμένεται να είναι σαρωτικό και οι αρχές έχουν πάρει πρωτοφανή μέτρα για να προστατέψουν τους πολίτες. (διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση).

Οπως δήλωσε στο Newsit  ο κύριος Νίκος Παπακωνσταντίνου “αυτή τη στιγμή η Ν.Υόρκη είναι μια πόλη φάντασμα, μια έρημη πόλη. Τα μέσα μεταφοράς είναι όλα κλειστά και στους δρόμους κυκλοφορούν μόνο λίγα ταξί και ελάχιστοι άνθρωποι.

Ολοι οι ελληνες που ζουν στη Ν.Υόρκη έχουν ακολουθησει τις γενικές οδηγίες που των αρχών και έχουν πάρει τα απαραίτητα μέτρα.

Εως και χθες υπήρχαν απίστευτες ουρές στα σουπερ-μαρκετ πολιτών που ήθελαν να προμηθευτούν νερό, κονσέρβες και μπαταρίες.

Εγώ βρίσκομαι στο Μανχάταν και η εικόνα που βλέπω μπορεί να συγκριθει μονο με ένα πρωϊνό αργίας. Δεν κυκλοφορεί σχεδόν κανένας.

Ο κόσμος θα έλεγα πως έχει λίγο τρομάξει και έχει αγωνία καθώς όλοι οι μετεωρολογοι λένε πως τα φαινόμενα θα είναι έντονα.

Μεγάλη ανησυχία υπάρχει για τις διακοπές ρεύματος που λένε πως θα γίνουν. Αν ο τυφώνας ξεριζώσει τα δίκτυα τοτε θα μείνουν χωρίς ρεύμα 10 εκατομμύρια άνθρωποι και η αποκατάσταση της ζημιάς μπορεί να πάρει από 3 μέρες εως μία εβδομάδα” είπε τέλος ο κύριος Παπακωνσταντίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Νέα Υόρκη άδεια! – Δείτε ΦΩΤΟ

Η Sandy πλησιάζει απειλητικά! – Δείτε LIVE εικόνα – Αγνοούνται επτά Γάλλοι

Η Sandy πλησιάζει στη Νέα Υόρκη – Δείτε LIVE εικόνα από Νέα Υόρκη και Ουάσινγκτον

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ! Έτσι φαίνεται η Sandy από το διάστημα (VIDEO)

Όταν ο τυφώνας Donna χτυπούσε το 1960 τη Νέα Υόρκη – ΦΩΤΟ

Αναβάλλεται το event της Google λόγω… τυφώνα!

Δείτε live: Ο τυφώνας Σάντι πλησιάζει τις ΗΠΑ

Κλείνουν τα πάντα στη Νέα Υόρκη λόγω του τυφώνα!

Ακυρώνονται οι σύνοδοι του ΟΗΕ λόγω του τυφώνα Σάντι

Θα επηρεάσει ο τυφώνας Σάντι τις προεδρικές εκλογές;

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε