Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Επεισόδια, χημικά και μάχες σώμα με σώμα μελών του ΠΑΜΕ με αστυνομικούς

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΚΑΙ
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΚΑΙ

– Η αστυνομία έκανε χρήση χειροβομβίδων κρότου – λάμψης και χημικών και οι διαδηλωτές έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό
– Ένας διαδηλωτής λιποθύμησε από την ένταση – ΦΩΤΟ
– Βρίσκονται ακόμα στο ύψος της Βασιλίσσης Σοφίας κοντά στην Ηρώδου Αττικού
– Μέλη του ΠΑΜΕ το πρωί αιφνιδίασαν τους πάντες και έφτασαν με τουριστικά λεωφορεία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου
– Πριν από λίγο έφυγαν μπροστά από το Μαξίμου για να συναντήσουν τους συντρόφους τους στην Βασιλίσσης Σοφίας
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Το ΠΑΜΕ κάνει επαναστατική γυμναστική από το πρωί στην κυβέρνηση. Μετά την πρωινή κατάληψη της Ηρώδου Αττικού έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, η πορεία που ξεκίνησε από το υπουργείο Εργασίας επιχειρήθηκε να αποκλειστεί στο ύψος των λουλουδάδικων αλλά πολλά μέλη του ΠΑΜΕ κατάφεραν να σπάσουν τον κλοιό των αστυνομικών.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ 

Ένας ηλικιωμένος διαδηλωτής την ώρα των επεισοδίων έχασε τις αισθήσεις του και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους άλλους διαδηλωτές.

Η αστυνομία προκειμένου να τους σταματήσει έκανε χρήση χειροβομβίδων κρότου – λάμψης αλλά και χημικών αλλά αυτό δεν στάθηκε ικανό να τους σταματήσει. Ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών. Τελικά, μέρος της πορείας έφτασε μια ανάσα από την Ηρώδου Αττικού αλλά συνάντησαν και πάλι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να έχουν αποκλείσει τον δρόμο προς το πρωθυπουργικό γραφείο.Οι υπόλοιποι που ήταν από το πρωί έξω από το Μέγαρο Μαξίμου μετά από διαβουλεύσεις με τους αστυνομικούς εγκατέλειψαν τον χώρο και συναντήθηκαν με τους συντρόφους τους στην Βασιλίσσης Σοφίας.

 

Το χρονικό του αιφνιδιασμού

Οι διαδηλωτές το πρωί εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά με τρία τουριστικά λεωφορεία, η διέλευση των οποίων επιτρέπεται στην οδό Ηρώδου του Αττικού. Μπροστά στο Μέγαρο όμως, τα λεωφορεία σταμάτησαν ξαφνικά και κατέβηκαν οι διαδηλωτές. Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται εκεί εμπόδισαν τους συγκεντρωθέντες να προχωρήσουν προς το Μέγαρο, οι οποίοι αυτή την ώρα παραμένουν στο απέναντι πεζοδρόμιο, φωνάζοντας συνθήματα κατά του ασφαλιστικού.

Οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ θα συνεχιστούν και θα περιλαμβάνουν και απεργίες προειδοποιούν τα μέλη του ΠΑΜΕ χαρακτηρίζοντας αντιασφαλιστικό το νόμο που προωθεί η κυβέρνηση.

 Η πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε