Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

ΠΟΕΔΗΝ για γρίπη: “ΚΕΕΛΠΝΟ και υπουργός λένε ψέματα για τα θύματα” [vid]

ΠΟΕΔΗΝ για γρίπη: “ΚΕΕΛΠΝΟ και υπουργός λένε ψέματα για τα θύματα” [vid]

Μία απίστευτη καταγγελία έκανε η ΠΟΕΔΗΝ για το ΚΕΕΛΠΝΟ και το υπουργείο Υγείας. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ οι θάνατοι λόγω γρίπης είναι περισσότεροι από όσοι παρουσιάζονται, μιας και τα νοσοκομεία έχουν τρομερές ελλείψεις και δεν παρέχουν τις σωστές υπηρεσίες στους ασθενείς. Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τα νοσοκομεία.

Η ΠΟΕΔΗΝ δίνει και στοιχεία για τους θανάτους από την γρίπη αλλά και τα κρούσματα. Μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου τα κρούσματα έφταναν τα 110 και τα 51 είναι παιδιά.

Όπως καταγγέλλουν: “παίζουν κρυφτούλι με τα θύματα της γρίπης για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Για την αποφυγή του πολιτικού κόστους οι Υπουργοί Υγείας με τη συνέργεια του Προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ, παραπλανούν τους Έλληνες πολίτες και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Δίνουν ελλιπή στοιχεία οδηγώντας τον Οργανισμό σε λάθος συμπεράσματα στην επιδημιολογική παρατήρηση της Νόσου. Ώρες είναι να μας πουν ότι «καρφώνουμε» την Χώρα στον Π.Ο.Υ”.

Επιπλέον αναφέρεται και στην διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ λέγοντας πως η “αλλαγή της Διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ δεν επεβλήθη τελικά από τον κο Πολάκη μόνο για την «ψιλοκοκό» υπόθεση ακύρωσης των 500 προσλήψεων προκειμένου να προσλάβει τους «κολλητούς», παρότι υπήρξαν παράπλευρες απώλειες (ανθρώπινες ζωές) λόγω κλειστών κλινών ΜΕΘ.

Η αντικατάσταση της Διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ επεβλήθη και για την «χοντροκοκό» υπόθεση της απόκρυψης στοιχείων που επιβεβαιώνουν την κατάρρευση της Δημόσιας Υγείας και των Δημόσιων Νοσοκομείων (Νοσοκομειακές Λοιμώξεις, κρούσματα – θύματα γρίπης κ.α.

Δεν είναι τυχαίο που παρά τον σάλο που προκλήθηκε με τις Νοσοκομειακές Λοιμώξεις, δεν έχουμε ακόμη επίσημα στοιχεία από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Η γρίπη εφέτος με τον υπότυπο  Α(Η3Ν2) θερίζει. Τα κρούσματα είναι περισσότερα από πέρυσι αλλά παραμένουν αδιάγνωστα, αφού σε ελάχιστους Νοσηλευόμενους Ασθενείς γίνεται η διαγνωστική εξέταση PCR. Μάλιστα εφέτος η γρίπη κατά ομολογία της Επιστημονικής Κοινότητας προσβάλει πολύ περισσότερους εμβολιασμένους πολίτες. Δεν θα έπρεπε να έχουμε ακριβή στοιχεία από το ΚΕΕΛΠΝΟ όπως τις προηγούμενες χρονιές;”.

Αποκαλυπτικό για την κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία είναι και το ρεπορτάζ του Newsit στο Αττικό. Αντιμέτωποι με συνθήκες που θυμίζουν τριτοκοσμική χώρα βρίσκονται καθημερινά εκατοντάδες ασθενείς οι οποίοι νοσηλεύονται στο Αττικό νοσοκομείο και αναγκάζονται να κοιμούνται και να τρώνε στους διαδρόμους, με τα δωμάτια να είναι γεμάτα, την ώρα που το νοσηλευτικό προσωπικό αδυνατεί να εξυπηρετήσει τον αριθμό των περιστατικών (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ).

Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει επίσης: “Έχουμε πρόχειρες ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ενημερώσεις με περιστατικά και θανάτους. Η ενημέρωση 29/1/2017 αναφέρει 36 θανάτους εκ των οποίων οι 29 σε ΜΕΘ!!! Με τις εν λόγω ενημερώσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ η κοινή γνώμη σχηματίζει την εντύπωση ότι εφέτος έχουμε πολύ λιγότερους θανάτους από πέρυσι και ότι όλοι σχεδόν οι πάσχοντες από επιπλοκές της γρίπης βρήκαν ΜΕΘ και νοσηλεύθηκαν. Εικονική πραγματικότητα!!! Βγάζουν λάδι τους Υπουργούς Υγείας. Κάθε ημέρα στις λίστες αναμονής του ΕΚΑΒ βρίσκονται κατά μέσο όρο 70 διασωληνωμένοι Ασθενείς εκ των οποίων οι 30 – 40 με Λοιμώξεις του Αναπνευστικού. Οι νεότεροι βρίσκουν κλίνη ΜΕΘ εντός 7 ημερών και οι ηλικιωμένοι ποτέ. ΑΔΙΑΓΝΩΣΤΟΙ από γρίπη. Πολλοί Ασθενείς χάνουν τη ζωή τους εξαιτίας της αδυναμίας Νοσηλείας σε ΜΕΘ.

Ως εκ τούτω όσοι έχασαν τη μάχη για τη ζωή,  δεν καταγράφηκε ως αιτία θανάτου η γρίπη, αλλά επιπλοκές της Γρίπης (Λοιμώξεις Αναπνευστικού κ.α.)”. Δείτε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση τους.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε