Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ψήφος με ζέστη και ήλιο!

Ψήφος με ζέστη και ήλιο!

Τι προβλέπει για το Newsit ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός. Αναλυτική πρόγνωση εως και τη Δευτέρα 7 Μαϊου.

Λιακάδα και ζέστη θα έχουμε και σήμερα Κυριακή και θα πάμε να ψηφίσουμε με… καύσωνα. Το απόγευμα της Κυριακής αναμένονται νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά.

Το βράδυ της ίδιας μέρας προβλέπονται… αστραπόβροντα και καταιγίδες, αλλά θα οφείλονται στα αποτελέσματα της κάλπης και όχι στον καιρό!

ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Την Κυριακή των εκλογών περιμένουμε ο καιρός να είναι γενικά αίθριος σε ολοκληρη τη χώρα και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα συνεφιάσει λίγο στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια εως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί στα βόρεια από 8 εως 29 βαθμούς κελσίου, στα κεντρικά από 10 εως 30 βαθμούς κελσίου και στα νησιά από 14 εως 26 βαθμούς.

ΑΤΤΙΚΗ
Αιθριος θα ειναι ο ουρανός. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 εως 30 με 31εναν βαθμούς κελσίου.

Ακούστε με τι καιρό θα πάμε να ψηφίσουμε…

ΔΕΥΤΕΡΑ
Τη Δευτέρα μετά τις εκλογές οι πολίτες που θα επιστρέφουν από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους όπου άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα θα ταξιδέψουν με καλές καιρικές συνθήκες. Γενικά αίθριος θα είναι ουρανός σε όλη τη χώρα με λίγες μόνο συνεφιές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά χωρίς όμως να εκδηλωθούν φαινόμενα. Οσοι επιστρέφουν από τα νησιά θα έχουν καλό ταξίδι καθώς οι άνεμοι θα πνέουν δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί στα βόρεια από 9 εως 30 βαθμούς, στα κεντρικά από 10 εως 31εναν βαθμούς και στα νησιά από 14 εως 26 με 27 βαθμούς κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε λιακάδα το πρωί και λίγα σύνεφα το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές – νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 εως 31εναν βαθμούς κελσίου.

Ακούστε την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού για την ερχόμενη Δευτέρα…

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΕ 300 ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ NEWSIT ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε