Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Παιδικοί σταθμοί Δήμου Αθηναίων: Μέχρι αύριο 20/6 οι εγγραφές

Παιδικοί σταθμοί Δήμου Αθηναίων: Μέχρι αύριο 20/6 οι εγγραφές

Αύριο, Τρίτη 20 Ιουνίου, λήγει η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων εγγραφής στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Αθηνών. Δείτε τα δικαιολογητικά που είναι απαραίτητα.

Λήγει αύριο, Τρίτη 20 Ιουνίου, η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων εγγραφής στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Αθηνών, για την περίοδο 2017-2018. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών www.dbda.gr.

Στους παιδικούς σταθμούς γίνονται δεκτά παιδιά ηλικίας από 6 μηνών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση, δηλαδή το νηπιαγωγείο.

Τα δικαιολογητικά αποστέλλονται ταχυδρομικά ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς (courrier) στη διεύθυνση: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων & Παρακολούθησης εγγραφών, Ρόδου 181 & Σερήνου, Αθήνα 10443. Καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή δικαιολογητικών ορίζεται η Τετάρτη 21/6/2017, βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier).

Όσοι από τους γονείς δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και δε δύνανται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής του παιδιού τους, μπορούν να απευθύνονται στην Κεντρική Υπηρεσία του Δ.Β.Α., Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων & Παρακολούθησης εγγραφών, Ρόδου 181 & Σερήνου, Σεπόλια, 4ος όροφος, τις εργάσιμες ημέρες και από τις 08.00 έως τις 16.00 έως 20/06/2017.

Δείτε εδώ τα δικαιολογητικά που χρειάζονται.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε