Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 21 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πανδικαστική συγκέντρωση την Τρίτη κόντρα στο ασφαλιστικό

Πανδικαστική συγκέντρωση την Τρίτη κόντρα στο ασφαλιστικό
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 11.07.2010 | 18:05
Πρώτη δημοσίευση: 11.07.2010 | 18:05

Ακόμη, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι δικαστικοί οφείλουν να προστατεύσουν τη συνταγματική τους θέση και την κοινωνική τους αποστολή.

Τρεις δικαστικές Ενώσεις με κοινή ανακοίνωσή τους γνωστοποιούν ότι οι δικαστές και εισαγγελείς θα πραγματοποιήσουν Πανελλαδική πανδικαστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ερχόμενη Τρίτη, 13 Ιουλίου, στις 2 μ.μ. στο πρωτοδικείο Αθηνών (πρώην Σχολή Ευελπίδων) για το ασφαλιστικό.

Όπως αναφέρουν, η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί καθώς, το ασφαλιστικό εντάσσει τους δικαστές στο ΙΚΑ, καταργούνται οι ασφαλιστικές δικλείδες της ανεξαρτησίας τους, επιδεινώνονται οι συνθήκες απονομής της Δικαιοσύνης στην χώρα μας (μη κάλυψη κενών οργανικών θέσεων δικαστικών και υπαλλήλων, κ.ά.) και οι συναρμόδιοι υπουργοί δεν στέργουν σε διάλογο.

Στην συγκέντρωση θα κληθούν να εκθέσουν τις απόψεις τους εκπρόσωποι της κυβέρνησης και των πολιτικών κομμάτων, αναφέρουν οι δικαστικές Ενώσεις.

Την ανακοίνωση υπογράφουν η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, η Ένωση Διοικητικών Δικαστών και η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Ελεγκτικού Συνεδρίου.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook