Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πανικός από το AIDS-Κανείς δεν γνωρίζει πόσοι μπορεί να μολύνθηκαν

Πανικός από το AIDS-Κανείς δεν γνωρίζει πόσοι μπορεί να μολύνθηκαν
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 10.05.2012 | 07:52
Πρώτη δημοσίευση: 10.05.2012 | 07:52

Οι ιερόδουλες φορείς του ιου έχουν φτάσει πλέον σχεδόν 30, μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι πέντε “πελάτες” τους οικογενειάρχες όλοι έχουν μολυνθεί από τον ιο

Δυστυχώς η βραδυφλεγής βόμβα όμως φαίνεται πως δεν έχει εκραγεί. Εδώ και ημέρες οι παράνομες ιερόδουλες έχουν εξαφανιστεί από τις πιάτσες. Κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος πόσες ακόμη μπορεί να φέρουν τον ιο και απλά να μην έχουν εξεταστεί.

Ταυτόχρονα όμως κανείς δεν γνωρίζει πόσο έχει εξαπλωθεί ο ιος και από εκείνους που μολύνθηκαν από την επαφή τους μαζί τους.

Μετά τον εντοπισμό πέντε ατόμων που κόλλησαν τον ιο είναι δεδομένο ότι θα εξεταστούν και άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί τους με πρώτα τα μέλη των οικογενειών τους, ωστόσο ο κύκλος μπορεί να είναι ευρύτερος.

Επίσης ο αριθμός των πέντε ατόμων δεν είναι ο τελικός. Είναι τα άτομα που προέκυψαν από τους πρώτους 100 ελέγχους του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Αν σκεφτεί κανείς ότι 6.000 άτομα έχουν επικοινωνήσει ζητώντας πληροφορίες και πολλοί από αυτούς εξετάστηκαν σε ιδιωτικά εργαστήρια τότε ίσως μιλάμε για πολύ μεγαλύτερο αριθμό...

Όπως κάθε μια από τις ιερόδουλες αποτελούσε “πυρήνα μετάδοσης” της ασθένειας, έτσι και ο κάθε ένας από εκείνους που μολύνθηκαν από τον ιό μπορεί να μεταδώσει τον ιό σε άλλους, ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για άτομα που απέδειξαν πως δεν είχαν τη στοιχειώδη λογική να πάρουν προφυλάξεις ακόμη και στις επαφές που είχαν με ιερόδουλες.

Διαβάστε επίσης:
5 στους 100 «πελάτες» των ιερόδουλων με Aids μολύνθηκαν με τον ιό!

Άλλη μια ιερόδουλη βρέθηκε με AIDS   Διαδώστε αυτό το άρθρο