Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παντελής Παντελίδης: Από τη ζωή στο θάνατο σε 10 δευτερόλεπτα – Η τρελή πορεία των 50 μέτρων που του στοίχισαν τη ζωή

Φωτογραφία Eurokinissi
Φωτογραφία Eurokinissi

– Νέα στοιχεία στο φως από το μοιραίο τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη
– Χρειάστηκαν 10 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ο γνωστός τραγουδιστής έχασε τον έλεγχο του Mercedes που οδηγούσε μέχρι την ανατροπή
– Σε ένα μήνα αναμένονται τα αποτελέσματα των αιματολογικών και των τοξικολογικών
– Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία του 32χρονου τραγουδιστή – “Βούλιαξε” η Νέα Ιωνία όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε

Συγγενείς, φίλοι και χιλιάδες θαυμαστές είπαν πριν από λίγες ώρες το στερνό αντίο στον Παντελή Παντελίδη. Τον Παντελή τους. Στον Παντέλο τους. Στον γιο, τον αδερφό, τον φίλο. Κανείς απ’ όσους βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πως βρίσκονταν εκεί για το τελευταίο αντίο.

Και εκείνο που φαρμακώνει τις ψυχές τους, κυρίως της οικογένειάς του, είναι να μάθουν αυτό το ρημάδι το γιατί. Γιατί έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Γιατί δεν κατάφερε να το ελέγξει. Γιατί σκοτώθηκε. Γιατί κόπηκε το νήμα της ζωής του. Γιατί, γιατί, γιατί. Εκατομμύρια γιατί. Τόσα όσος και ο ανείπωτος πόνος της μητέρας, του πατέρα του, της γιαγιάς του και των αδερφών του. Της οικογένειας που υπεραγαπούσε.

Νεότερα στοιχεία αναφέρουν ότι όλα έγιναν μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. 10 δευτερόλεπτα στα οποία ο Παντελίδης Παντελίδης “ταξίδεψε” από τη ζωή στο θάνατο. 10 δευτερόλεπτα αρκετά για να τον πάρουν για πάντα μακριά από εκείνους που τον αγαπούσαν, που τραγούδησαν τα τραγούδια τους, που ένιωσαν με τη μουσική του. Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε “τρελή πορεία” 50 μέτρων πριν σταματήσει, πεσμένο από τη δεξιά πλευρά, στο προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Τα πρώτα αποτελέσματα της πραγματογνωμοσύνης αναμένονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα και θα ρίξουν φως στα αίτια που οδήγησαν στο τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής του 32χρονου Παντελίδη. Σε ένα μήνα αναμένονται και τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων του λαοφιλούς τραγουδιστή.

Φωτογραφία Eurokinissi

Η πραγματογνωμοσύνη θα απαντήσει στο αν το αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη είχε αναπτύξει ταχύτητα όταν μπήκε στη στροφή. Ο νεαρός τραγουδιστής δεν φορούσε ζώνη αλλά σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών, ακόμη κι αν φορούσε, δεν θα του είχε σώσει τη ζωή. Οι πραγματογνώμονες της Τροχαίας Ελληνικού θα εξετάσουν επίσης αν υπήρξε πρόβλημα στα φρένα του αυτοκινήτου ή αν “κόλλησε” το γκάζι ή υπήρξε άλλη τεχνική βλάβη.

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη έχει ζητήσει να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της δολιοφθοράς ή αν κάποιος έριξε κάτι στο ποτό του 32χρονου. Η αίτηση της οικογένειας να διορίσει τεχνικούς συμβούλους θα εξεταστεί από τον εισαγγελέα όταν φτάσει στα χέρια του η δικογραφία.

Ανατροπή από την κατάθεση της 21χρονης

Ήδη, η 21χρονη κοπέλα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με την 30χρονη και τον Παντελίδη έδωσε την πρώτη της κατάθεση στην Τροχαία. Η κοπέλα έχει υποστεί μετατραυματικό σοκ και δεν μπορεί επί του παρόντος να θυμηθεί πολλά απ’ όσα έγιναν το μοιραίο πρωινό της περασμένης Πέμπτης (18.02.2016).

Αστυνομικοί της τροχαίας επισκέφτηκαν την 21χρονη κοπέλα, Φρόσω Κυριάκου που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό και πήραν τα πρώτα λίγα στοιχεία για τα όσα έγιναν. Η πρώτη ανατροπή ήρθε όταν η Φρόσω Κυριάκου αποκάλυψε πως εκείνη καθόταν τελικά στη θέση του συνοδηγού την ώρα της πρόσκρουσης και όχι η 30χρονη Μίνα Αρναούτη, όπως είχε δημοσιευτεί αρχικά και η οποία τελικά τραυματίστηκε σοβαρά και η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη για τα επόμενα δύο 24ωρα.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η νεαρή κοπέλα δήλωσε πως ούτε εκείνη ούτε και οι υπόλοιποι επιβάτες του τζιπ φορούσαν ζώνες, ενώ φέρεται να δήλωσε πως το αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη λίγο πριν τη στροφή είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το μόνο που θυμάται είναι πως έφυγαν από εκεί που ήταν και το αυτοκίνητο άρχισε να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα. Ωστόσο, η κοπέλα παραμένει ακόμα σε κατάσταση σοκ από τον τραυματισμό της και από τον χαμό του Παντελή Παντελίδη και οι αξιωματικοί της Τροχαίας σταμάτησαν τη διαδικασία της κατάθεσης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε