Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Παντελής Παντελίδης: Η Φρόσω Κυριάκου σπάει τη σιωπή της:“Εκείνος οδηγούσε”!

Παντελής Παντελίδης: Η Φρόσω Κυριάκου σπάει τη σιωπή της:“Εκείνος οδηγούσε”!

Από τη στγμή που πήρε εξιτήριο, η Φρόσω Κυριάκου δεν μίλησε ποτέ δημοσίως για το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη. Η νεαρή κοπέλα επέβαινε στο τζιπ και έζησε τραγικές στιγμές.

Η Φρόσω αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της μιλώντας στην Real News του Σαββάτου για όσα συνέβησαν. Το σημαντικότερο είναι ότι λέει ξεκάθαρα πως “δεν οδηγούσα εγώ. Οδηγούσε ο Παντελής”, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν μέχρι τώρα και το ενδεχόμενο να μην ήταν στο τιμόνι ο γνωστός τραγουδιστής.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, η ατμόσφαιρα είναι πολεμική ανάμεσα στο στενό φιλικό περιβάλλον του τραγουδιστή και τη νεαρή κοπέλα, η οποία μάλιστα έλαβε το εξής μήνυμα: “Αν πατήσεις το πόδι σου στα… σαράντα του Παντελή, δεν θα φύγεις σώα από το νεκροταφείο. Mην τολμήσεις να πλησιάσεις ούτε από μακριά!”.

Η φίλη του αδικοχαμένου τραγουδιστή, που επισκέφθηκε το μνήμα κάτω από άκρα μυστικότητα, κινητοποίησε κοινούς φίλους εκφράζοντας την επιθυμία να παραστεί και στο μνημόσυνο για τις 40 μέρες από το πρωινό που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή. Η επιμνημόσυνη δέηση θα τελεστεί στο νεκροταφείο της Νέας Ιωνίας την Κυριακή το πρωί.

Από την πλευρά τους, κάποιοι από τους φίλους του Παντελή Παντελίδη φαίνεται να έχουν “στήσει” σχέδιο εξονυχιστικού ελέγχου, με ανθρώπους από το περιβάλλον τους, που θα κάνουν ουσιαστικά “face control” στο μνημόσυνο, περιμετρικά του νεκροταφείου, αλλά και της κεντρικής εισόδου, ώστε να μην πλησιάσουν ανεπιθύμητα προς τους ίδιους πρόσωπα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε