Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Παντελής Παντελίδης: Νέα εξέλιξη! Έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια – Δείτε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τις συνθήκες θανάτου του

Παντελής Παντελίδης: Νέα εξέλιξη! Έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια – Δείτε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τις συνθήκες θανάτου του

– Θανατηφόρο ήταν το χτύπημα από το σιδερένιο τμήμα του στηθαίου που διαπέρασε τη μηχανή του τζιπ, στο μοιραίο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου
– Η καθηγήτρια ιατροδικαστικής, Χαρά Σπηλιοπούλου, επισημαίνει ότι ο γνωστός τραγουδιστής έπαθε από μυοκαρδιοπάθεια
– Η ίδια αναφέρει ότι πρόκειται για “πάθηση του καρδιακού μυός οφειλόμενη σε κληρονομικούς παράγοντες ή επίκτητα αίτια, δηλαδή τοξικές ουσίες – οινόπνευμα”
– Οι συνεπιβάτιδες Φρόσω Κυριακού και Μίνα Αρναούτη ομολογούν τι έγινε στο δυστύχημα
– ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχωρά η καθηγήτρια ιατροδικαστικής, Χαρά Σπηλιοπούλου, η οποία στο ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, αναφέρει ότι ο γνωστός τραγουδιστής έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια.

Στην έκθεση που δημοσιεύει η “Real News”, επισημαίνεται πως “ο θάνατος του Παντελεήμονα Παντελίδη επήλθε συνεπεία κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων”, που προκλήθηκαν από το σιδερένιο τμήμα του στηθαίου, το οποίο διαπέρασε ολόκληρη τη μηχανή του πολυτελούς τζιπ και τον χτύπησε μέσα στην καμπίνα, το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου.

Η καθηγήτρια ιατροδικαστικής, Χαρά Σπηλιοπούλου περιγράφει τον Παντελή ως έναν άνδρα “καλής θρέψης, άρτιας σωματικής διάπλασης”, ο οποίος φορούσε “μαύρη μπλούζα με κοντό μανίκι, αθλητική φόρμα χρώματος μαύρου, κάλτσες και μποτάκια”.
Μάλιστα από τα τραύματα που προκλήθηκαν η μπλούζα που φορούσε σκίστηκε στον δεξιό ώμο, στην πλάτη και σε ολόκληρη την αριστερή πλευρά. Στο σώμα του μάλιστα εντοπίστηκαν “χώμα και χαλίκια”.

Η ιατροδικαστής περιγράφει με λεπτομερή σκίτσα ότι ο Παντελής είχε δύο τραύματα στο δεξιό τμήμα του κεφαλιού, παράλληλα μεταξύ τους σε απόσταση τεσσάρων εκατοστών από το αυτί μέχρι τον κρόταφο. Επίσης είχε δύο παράλληλα τραύματα στην αριστερή ωμοπλάτη με μήκος τεσσάρων εκατοστών περίπου, ενώ στο κεφάλι του υπήρχε “συμπιεστικό κάταγμα στο δεξιό βρεγματικό οστό, το οποίο συνεχίζεται στο δεξιό κροταφικό οστό και καταλήγει στο ινιακό οστό”.

 

 

Η εικόνα επίσης της καρδιάς του τραγουδιστή φαίνεται ότι προβλημάτισε την ιατροδικαστή, η οποία επισημαίνει ότι έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια. Μάλιστα, στις παρατηρήσεις της, η συντάκτρια της ιατροδικαστικής έκθεσης αναφέρει ότι “η μυοκαρδιοπάθεια είναι μια πάθηση του καρδιακού μυός οφειλόμενη σε κληρονομικούς παράγοντες ή επίκτητα αίτια, δηλαδή τοξικές ουσίες – οινόπνευμα”.

ΦΩΤΟ REAL NEWS

 

ΠΗΓΗ: REAL NEWS
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε