Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παντελής Παντελίδης: Το ξέσπασμα του πατέρα του – Τι είπε για το μοιραίο βράδυ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Συντετριμμένος ο Σωτήρης Παντελίδης μίλησε για το μοιραίο βράδυ του θανάτου του Παντελή. Είπε για πρώτη φορά τι γνωρίζει για το τροχαίο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso ο πατέρας του Παντελή Πντελίδη μίλησε για πρώτη φορά για τα όσα ακούγονται για το τροχαίο, για το πιοιος καθόταν στη θέση του οδηγού και τις ανατροπές στα δεδομένα που έφεραν τα πορίσματα των ειδικών.


Σε ότι αφορά στο ποιος οδηγούσε το τζιπ ο Σωτήρης Παντελίδης είπε, σύμφωνα με την espresso: Εμείς ξέραμε από τις πρώτες ημέρες ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής. Όμως στο μνημόσυνο του γιου του ο Σ. Παντελίδης δεν θέλησε να δώσει συνέχει, είπε μόνο: Δεν θα ήθελα να το συζητήσουμε σήμερα. Στη μνήμη του παιδιού μου. Δεν θα ήθελε και ο ίδιος.
Ο Σωτήρης Παντελίδης συντετριμμένος δήλωσε μόνο πως “ήταν ένα παιδί που ούτε και ‘μεις οι ίδιοι ξέραμε πόσο μεγάλη αξία είχε”. Συνέχισε μάλιστα λέγοντας: Ακόμα δεν μπορούμε να ισορροπήσουμε τα συναισθήματά μας, ούτε εμείς, ούτε και ο κόσμος. Παίρνουμε πολύ δύναμη από τον κόσμο και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο Παντελής μας θα μείνει για πάντα ζωντανός μέσα από τα τραγούδια του.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε