Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παπανδρέου προς Παπαρήγα: “Ποιοί είστε εσείς που παίρνετε το νόμο στα χέρια σας;”

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Σκληρή επίθεση στο ΚΚΕ με αφορμή τις πρόσφατες κινητοποιήσεις στο…

λιμάνι του Πειραιά, αλλά και τη γενικότερη στάση του Κομμουνιστικού Κόμματος απέναντι στις προσπάθειες για την ανάκαμψη της χώρας, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Το ΚΚΕ έχει μεγάλες ευθύνες, υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός, απαντώντας σε ερώτηση της κ. Παπαρήγα για τα εργασιακά, κοινωνικά και ασφαλιστικά θέματα. “Καλώντας τους συνδικαλιστές και τα στελέχη σας να μην τηρήσουν αποφάσεις δικαστηρίων μας λέτε ότι παίρνετε το νόμο στα χέρια σας, αυτό μας λέτε, ότι ισχύει το δίκιο του ισχυρού και της αυθαιρεσίας. 

Θεωρείτε ότι οι ενέργειες των συνδικαλιστών σας προστατεύουν τις θέσεις εργασίας, βοηθούν την ανάπτυξη; Με τις ενέργειές σας αυτές, αφαιρείτε εθνικό εισόδημα από τη χώρα και θέτετε υπό απειλή τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας”, συνέχισε ο Πρωθυπουργός και απευθυνόμενος στη γενική γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ πρόσθεσε: “Ποιους κοροϊδεύετε κ. Παπαρήγα, ποιος υποθάλπει κινητοποιήσεις στο λιμάνι εν μέσω τουριστικής περιόδου;”

Συνεχίζοντας το σφυροκόπημά του κατά του ΚΚΕ ο κ.Παπανδρέου σημείωσε: “Είστε αντίθετοι σε κάθε αλλαγή που δημιουργεί εισόδημα για τους πολίτες, με τις ενέργειές σας καταδικάζετε ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού … τορπιλίζετε κάθε προσπάθεια για ανάκαμψη. Δεν θέλετε καμία εξέλιξη στις εργασιακές σχέσεις κ. Παπαρήγα. 
Ο συντηρητικός σας δογματισμός βάζει σε ομηρία τους ανέργους και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Σήμερα είναι η δική σας ώρα να απολογηθείτε, σήμερα ο ελληνικός λαός κάνει σε σας άκρως επίκαιρη ερώτηση”, κατέληξε ο κ. Παπανδρέου.

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε