Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Παπουτσής: Σύντομα η κατασκευή του φράχτη στον Εβρο

Παπουτσής: Σύντομα η κατασκευή του φράχτη στον Εβρο

Οπως είπε, στις 4 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής προσφορών από τις εταιρείες που θέλουν να είναι ανάδοχοι του έργου.

Την εκτίμηση οτι θα ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή φράχτη στον Εβρο, εξέφρασε ο υπουργός προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, δεδομένου ότι στις 4 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής προσφορών από τις εταιρείες που θέλουν να είναι ανάδοχοι του έργου.

Ο κ. Παπουτσής βρέθηκε στην Κομοτηνή για την τελετή ορκωμοσίας των 608 αποφοίτων της Σχολής αστυφυλάκων Κομοτηνής. Ο υπουργός εξήρε το επίπεδο εκπαίδευσης και τους εκπαιδευτές τους, υπογραμμίζοντας ότι εκ των ακρογωνιαίων λίθων της λειτουργίας της ΕΛ.ΑΣ. είναι η προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η ασφάλεια των πολιτών και η κοινωνική συνοχή.

Σε ερώτηση για τα προβλήματα στελέχωσης που παρατηρούνται σε υπηρεσίες της περιφέρειας, ο κ. Παπουτσής είπε ότι, αυτά υπάρχουν σε όλη την επικράτεια και τα κυριότερα εντοπίζονται στην πρωτεύουσα , ωστόσο όμως το υπουργείο θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα για να καλύψει κάθε έλλειψη σε επίπεδο υποδομών στην περιφέρεια.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε