Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΕΝΦΙΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 18 Αθήνα Αναλυτικά

Παρά την κρίση έλληνες πλημμύρισαν τα βουλγάρικα ξενοδοχεία για τις γιορτές

Παρά την κρίση έλληνες πλημμύρισαν τα βουλγάρικα ξενοδοχεία για τις γιορτές
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.12.2010 | 15:56
Πρώτη δημοσίευση: 27.12.2010 | 15:45

Αυξημένη κατά 20% ήταν τα Χριστούγεννα η διέλευση τουριστών από τις ελληνοβουλγαρικές συνοριακές διαβάσεις ενώ στα δημοφιλή χειμερινά θέρετρα στο Σμόλιαν και στο Παμπόροβο, το 10% των κρατήσεων για διανυκτερεύσεις την Πρωτοχρονιά έχουν γίνει από Έλληνες.
 

Από τα βουλγαροελληνικά σύνορα και προς τις δύο κατευθύνσεις πέρασαν 23.000 περισσότεροι επισκέπτες, σε σύγκριση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2009.
 
Οι Έλληνες που έφθασαν στη Βουλγαρία για Χριστούγεννα, υπερτερούν έναντι των Βούλγαρων που ταξίδεψαν στη Ελλάδα, είπε ο αστυνομικός επιθεωρητής Τόντορ Γκεοργκίεφ.
 
Το χιονοδρομικό θέρετρο Παμπόροβο προσέλκυσε μεγάλο αριθμό Ελλήνων επισκεπτών για χειμερινές διακοπές. Πρόκειται κυρίως για μεμονωμένους τουρίστες που επισκέπτονται το θέρετρο για να κάνουν σκι, ανέφεραν ιδιοκτήτες ξενοδοχείων.
 
Η πληρότητα των ξενοδοχείων στο Παμπόροβο έφθασε στο 75-80% τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με την περιφερειακή ένωση ταξιδιωτικών πρακτόρων και η πληρότητα για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς είναι περίπου στο 100%.
 
Τα στατιστικά αυτά στοιχεία θα πρέπει να προβληματίσουν τους ξενοδόχους μας καθώς αποδεικνύεται πως υπάρχουν Έλληνες διατεθειμένοι να ''ανοίξουν'' το πορτοφόλι τους όχι όμως και να νοιώσουν ''κορόιδα''.
 
    Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook