Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Παρέλαση 28 Oκτωβρίου 2016: Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά

Παρέλαση 28 Oκτωβρίου 2016: Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πειραιά, την Πέμπτη και την Παρασκευή. Δείτε ποιούς δρόμους αφορούν οι ρυθμίσεις.

Σύμφωνα με την Τροχαία, θα υπάρξει σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 10.00 π.μ. και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης από τις 06.00 π.μ., ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες που θα επικρατούν και μέχρι την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων. Ειδικότερα στους Δήμους Αθηναίων και Πειραιά, η κυκλοφορία των οχημάτων στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους, θα διακοπεί νωρίτερα ως εξής:

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (Κεντρική Παρέλαση), από ώρα 09.00 έως την ολοκλήρωση της παρέλασης:

Λ. Β. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της.
Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.
Λ. Β. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πανεπιστημίου και Σέκερη και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
Καθεδρικός Μητροπολιτικός Ναός Αθηνών (Δοξολογία), από ώρα 06.00΄ έως την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων:
Μητροπόλεως, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.
Λ. Β. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, 07.00- 14.00:

34ου Πεζικού Συντάγματος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση & Ελ. Βενιζέλου.
Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου & 2ας Μεραρχίας.
Β. Γεωργίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εθν. Αντιστάσεως & Γρηγ. Λαμπράκη.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους στους δρόμους που θα γίνουν οι παρελάσεις και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Για τη Θεσσαλονίκη: Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου από τις 10.30 το πρωί μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων της μαθητικής παρέλασης, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους δρόμους Τσιμισκή, στο τμήμα της από την πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. μέχρι την οδό Ι.Δραγούμη, Παύλου Μελά, στο τμήμα της από την πλατεία Λευκού Πύργου μέχρι την οδό Τσιμισκή και σε όλες τις κάθετες οδούς των συγκεκριμένων τμημάτων των παραπάνω οδών.

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου από τις 3.00 το πρωί και μέχρι το πέρας της παρέλασης, η έναρξη της οποίας θα πραγματοποιηθεί την 11.00 ώρα της ίδιας ημέρας θα απαγορευτεί η στάση και στάθμευση, όπου επιτρέπεται, στους παρακάτω δρόμους της πόλης:
– Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου
– Γ.Παπανδρέου, στο τμήμα της από Μ.Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Μητρ.Κυδωνιών, Βασ. Γεωργίου, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Ν.Γερμανού, Μ.Μπότσαρη – Καραϊσκάκη – Καλλιδοπούλου, 25ης Μαρτίου, Π.Συνδίκα, Παρασκευοπούλου, Χατζή, 28ης Οκτωβρίου, στα τμήματά τους από τη Λεωφ. Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, Στρατηγού Κακαβού.
– Παύλου Μελά, στο τμήμα της από την πλατεία Λ.Πύργου μέχρι την οδό Τσιμισκή, Στρ. Ναπολ. Ζέρβα, καθ’ όλο το μήκος της, Σουλιώτη, στο τμήμα της από τη Καλλιδοπούλου μέχρι την οδό Στρ.Κακαβού, Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Μ.Αλεξάνδρου μέχρι τη Λ.Στρατού.
Από τις 5.00 το πρωί και μέχρι το πέρας της παρέλασης, λόγω της παράταξης των μηχανοκίνητων τμημάτων, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις οδούς: Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, Γ.Παπανδρέου, στο τμήμα της από Μ.Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Μητρ.Κυδωνιών, Βασ. Γεωργίου, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Ν.Γερμανού.
Από τις 7.00 το πρωί σταδιακά και μέχρι το πέρας της παρέλασης, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους της πόλης:
– Μ.Μπότσαρη – Καραϊσκάκη – Καλλιδοπούλου, 25ης Μαρτίου, Π.Συνδίκα, Παρασκευοπούλου, Χατζή, 28ης Οκτωβρίου, στα τμήματά τους από την οδό Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου,
– Στρατηγού Κακαβού,Παύλου Μελά, στο τμήμα της από την πλατεία Λ.Πύργου μέχρι την οδό Τσιμισκή, Σουλιώτη, στο τμήμα της από τη Καλλιδοπούλου μέχρι την οδό Στρ.Κακαβού.

Εκτός από τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα απαγορευτεί η στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων, όπου αυτή επιτρέπεται στις οδούς Αγίας Τριάδος, στο τμήμα της από την Λ.Μ.Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Βασ.Γεωργίου, κατά το χρονικό διάστημα από 15.00 της 25-10-2016 μέχρι ώρα 15.00 της 28-10-2016, στο παρκινγκ, που βρίσκεται όπισθεν της εξέδρας των επισήμων της παρέλασης επί της οδού Αθαν.Σουλιώτη, κατά το χρονικό διάστημα από ώρα 16.00 της 27-10-2016 μέχρι το πέρας της παρέλασης της 28-10-2016.

Ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες, διακοπές της κυκλοφορίας θα γίνουν και στους γύρω δρόμους. Η Τροχαία προειδοποιεί ότι τις πρωινές ώρες της Παρασκευής λόγω των παρελάσεων σε Δήμους και Δημοτικές Κοινότητες του Νομού, ενδέχεται να υπάρξουν μικρής έκτασης κυκλοφοριακά προβλήματα και συνιστά στους οδηγούς να απομακρύνουν τα οχήματά τους από τους παραπάνω αναφερομένους δρόμους. Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας θα ληφθούν αυξημένα μέτρα με το σύνολο της δύναμης της Τροχαίας και στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε