Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάρος: Σε έναν απο τους ληστές ανήκει το δεύτερο κινητό

Πάρος: Σε έναν απο τους ληστές ανήκει το δεύτερο κινητό

“Απαντήσεις” απο το κινητό που, όπως διαπιστώθηκε τελικά, ανήκει σε έναν απο τους δολοφόνους του Δ. Μίχα περιμένουν οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ.

Σήμερα γίνεται η νεκροψία του Δ. Μιχα, ο οποίος στην προσπάθειά του να πιάσει τους ληστές της Alpha Bank, έπεσε νεκρός απο τα πυρά τους. Με τη νεκροψία θα διαπιστωθεί μεταξύ άλλων και από ποια απόσταση το θύμα δέχτηκε τους πυροβολισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

Στα χέρια της αστυνομίας υπάρχουν δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το ένα ανήκει στον Δ. Μίχα και το ανήκει σε έναν απο τους ληστές- δολοφόνους.

Οι προσαγωγές συνεχίζονται και ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ αφήνουν να φανεί οτι οι έρευνες για τον εντιοπισμό και σύλληψη των δραστών είναι σε καλό δρόμο αφού πλέον θεωρούν οτι οι αδίστακτοι κακοποιοί δεν έχουν καταφέρει να διαφύγουν απο το νησί.

Σύμφωνα με το MEGA, άλλο ένα στοιχείο που έχει στα χέρια της η αστυνομια είναι ένα καπέλο, το οποίο έπεσε από έναν από τους δράστες την ώρα της συμπλοκής. Από το καπέλο η αστυνομία θα πάρει δείγμα DNA καθώς επίσης και δακτυλικά αποτυπώματα αφού κατά πάσα πιθανότητα οι δράστες δεν φορούσαν γάντια.

Το τρίτο σημαντικό στοιχείο είναι το καμμένο αυτοκίντητο… Άνδρες απο τον τμήμα εγκληματολογικών ερευνών της Σύρου εξέτασαν εξονυχιστικά το καμένο αυτοκίνητο που άφησαν οι ληστές στον Αμπελά, και διαπίστωσαν πως δεν ήταν νοικιασμένο όπως είχαν θεωρήσει αρχικά, αλλά έφερε πλαστές πινακίδες και ήταν κλεμμένο από την Αθήνα.

To αυτοκίνητο είχε εμπλακεί σε αιματηρή ληστεία το Νοέμβριο του 2010 σε πολυκατάστημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Για την ληστεία στο πολυκατάστημα είχε συλληφθεί ένας Αλβανός που οδηγώντας δεύτερο όχημα στην προσπάθεια να διαφύγει είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να παρασύρει και τραυματίσει δύο άτομα.

φωτό Eurokinissi

Ο αλλοδαπός αναμένεται να εξεταστεί για να διαπιστωθεί αν γνωρίζει κάτι για την στυγερή δολοφονία.

Στο σημείο που εντοπίστηκε το αυτοκίνητο δεν υπάρχει δρόμος, παρά μόνο ένα μονοπάτι που οδηγεί στην παραλία, έτσι οι αρχές εξετάζουν τους δράστες να περίμενε στο σημείο συνεργός με ταχύπλοο  από που και θα διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ωστόσο, διαπιστώθηκε πως το σκάφος που εντόπισαν οι αστυνομικοί δεν είχε χρησιμοποιηθεί από τους δράστες ως μέσο διαφυγής στη Νάξο και οι αρχές δεν αποκλείουν οι δράστες να έχουν παραμείνει στο νησί της Πάρου ή στην Αντίπαρο.

Δείτε το video από το parianostypos.gr με τη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες:

“Φως” στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν και τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τη ληστεία, τη συμπλοκή αλλά και τη διαφυγή των ληστών ενώ φαίνεται ένα από τα πρόσωπα να “θυμίζει” έναν από τους δράστες που εμπλέκονται στην πρόσφατη ληστεία των Σπετσών.

Διαβάστε
Στα ίχνη των δραστών της Πάρου; – Στα χέρια της αστυνομίας κινητό τηλέφωνο και καπέλο από το σημείο της συμπλοκής

“Σαρώνουν” Πάρο και Νάξο για να βρουν τους δολοφόνους του Δ.Μίχα – Συμμετέχει και ελικόπτερο της αστυνομίας στις έρευνες

Ληστεία με νεκρό στην Πάρο – Ταξιτζής καταδίωξε ληστές και τον σκότωσαν! – Φόβοι πως διέφυγαν με ταχύπλοο οι δράστες

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε