Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Βρήκαν θησαυρό στο υπόγειο του Νοσοκομείου…

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Λίρες, μετοχές και τίτλους ιδιοκτήσιας ανακάλυψαν έκπληκτοι οι εργαζόμενοι στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στην Πάτρα…

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους εργαζομένους στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων. Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Κόσμος” πριν από λίγο καιρό ο διοικητής του Νοσοκομείου, Γιάννης Γιαννακόπουλος έδωσε εντολή να ερευνηθεί το υπόγειο του αρχείου του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Στο πλαίσιο της έρευνας βρέθηκαν τα κλειδιά μιας τραπεζικής θυρίδας, τίτλοι ιδιοκτησίας μετοχών. αξιόγραφα αλλά και διαθήκες που περιλαμβάνουν δωρέες στο Νοσοκομείο.

Η θυρίδα που σύμφωνα με τα έγγραφα κατάθεσης βρίσκεται σε τραπεζικό κατάστημα της Πάτρας, περιέχει εκτός των άλλων 323 λίρες παλαιάς κοπής (αξίας περίπου 240 ευρώ η καθεμία) αλλά και μετοχές αγνώστου ύψους και αξίας της  Ιονικής Τράπεζας της Ελλάδας.

Για να εξακριβωθεί η αξία των μετοχών αλλά και ο τρόπος εξαργύρωσης τους έχει ήδη με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, διορισθεί πληρεξούσιος δικηγόρος και έχει σταλεί σχετικό έγγραφο στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Διαθήκες και δωρεές που αφορούν ακίνητα, ήδη ταυτοποιούνται, ενώ ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουν διαπιστωθεί καταπατήσεις από τρίτους.

Ο διοικητής του ιδρύματος, ανέφερε πως εάν η περιουσία του νοσοκομείου αξιοποιηθεί τότε το νοσηλευτικό ίδρυμα από παθητικό που ήταν μέχρι πριν λίγους μήνες σε ότι αφορά τους ισολογισμούς του, θα μετατραπεί σε ενεργητικό με θετικά αποθέματα τα οποία θα συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του νοσοκομείου και στην κάλυψη ελλείψεων.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε