Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Πάτρινο καρναβάλι: Κάηκε ο καρνάβαλος – Έπεσε η αυλαία για το 2017 [pics, vid]

ΦΩΤΟ patrastimes.gr
ΦΩΤΟ patrastimes.gr

Με μία φαντασμαγορική τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε στο μόλο της Αγίου Νικολάου έπεσε η αυλαία του πατρινού καρναβαλιού, του 2017.

Η τελετή ξεκίνησε με ένα 20λεπτο μουσικό πρόγραμμα σε ρυθμούς λάτιν, σάμπας, τζαζ και ντίσκο από την 35μελή ορχήστρα πνευστών «Πατρεύς».

Στην συνέχεια οι παρουσιαστές της τελετής, η δημοσιογράφος Νατάσα Τραγουστή και ο ηθοποιός Γιώργος Λογαράς, αφού πρώτα υποδέχθηκαν τους χιλιάδες καρναβαλιστές και τους θεατές, στην συνέχεια κάλεσαν τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη να κηρύξει τη λήξη του πατρινού καρναβαλιού του 2017.

Ο δήμαρχος Πατρέων τόνισε μεταξύ άλλων: «συνεχίζουμε στο δρόμο που γνωρίζουμε αυτόν, του αγώνα, της δημιουργίας, και της χαράς».

Στη συνέχεια ο δήμαρχος, αφού κήρυξε την λήξη του καρναβαλιού του 2017, ευχήθηκε καλή αρχή για το καρναβάλι του 2018, με την πίστη, όπως πρόσθεσε, ότι «ο χώρος που βρισκόμαστε σήμερα θα ανήκει του χρόνου στον πατραϊκό λαό και θα έχει ξεκινήσει η ανάπλαση.» Αμέσως μετά, ο καρνάβαλος παραδόθηκε στις φλόγες, ενώ ο ουρανός της πόλης φωτίστηκε από χιλιάδες πυροτεχνήματα. Μάλιστα, ήταν τόσο εντυπωσιακά, όπου στο τέλος, ο κόσμος που βρισκόταν συγκεντρωμένος στην παραλιακή ζώνη ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Στην συνέχεια ακολούθησε συναυλία από το συγκρότημα των Boney M, με την Maizie Williams να δίνει το έναυσμα για το τελευταίο μεγάλο πάρτι του πατρινού καρναβαλιού του 2017.

Παράλληλα, το κλίμα διασκέδασης συνεχίζεται σε όλη την πόλη και αναμένεται να κρατήσει μέχρι τις πρωινές ώρες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: patrastimes.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε