Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 37 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πελοπόννησος: Συγκέντρωση της επιτροπής κατά των διοδίων

Πελοπόννησος: Συγκέντρωση της επιτροπής κατά των διοδίων
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 10.01.2011 | 23:00

Η προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή Φορέων και Πολιτών Πελοποννήσου ενάντια στα διόδια χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των πολιτών σε όλους τους σταθμούς των διοδίων της περιοχής, σηκώνοντας τις μπάρες.

''Η μεγάλη συμμετοχή των ενεργών πολιτών και κυρίως της νεολαίας, αλλά και οι εκδηλώσεις συμπαράστασης από τους διερχόμενους οδηγούς εκφράζουν την αγανάκτηση των πολιτών για τις τρομακτικές αυξήσεις των τιμών των διοδίων, αλλά και ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, του μνημονίου και της τρόικας'' επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της επιτροπής και προσθέτουν πως ''ο αγώνας συνεχίζεται''.

Η προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή ενάντια στα διόδια, καλεί όλους τους φορείς και τους ενεργούς πολίτες της περιφέρειας, την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, προκειμένου να συγκροτηθεί η Συντονιστική Επιτροπή Πελοποννήσου και να καθορίσουν τη συνέχιση του αγώνα.

Στη συγκέντρωση της 23ης Ιανουαρίου θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του Πανελλαδικού Συντονιστικού κατά των Διοδίων μαζί με νομικούς.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο