Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πέντε προφυλακίστηκαν και ένας αφέθηκε ελεύθερος για την υπόθεση της τρομοκρατίας

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν ο μοναδικός από τους έξι συλληφθέντες που διαχώρισε τη θέση του και απολογήθηκε επί της ουσίας. Είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με τρομοκρατικές οργανώσεις.

Ελεύθερος, με την επιβολή περιοριστικών όρων, αφέθηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος, που συνελήφθη στον Χολαργό, ως μέλος της Οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, μετά τις τυπικές απολογίες τους, οι πέντε συγκατηγορούμενοί του, που συνελήφθησαν στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι στον Κώστα Παπαδόπουλο πρέπει να επιβληθούν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης τρεις φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 10.000 ευρώ για να αφεθεί ελεύθερος.

Ήταν ο μόνος από τους έξι που απολογήθηκε επί της ουσίας αρνούμενος κάθε σχέση του με ένοπλη βία. Από τους υπόλοιπους κατηγορούμενους ο Χρήστος Τσάκαλος απολογήθηκε για την υπόθεση του Βόλου, αλλά και για τις κατηγορίες που τον βάρυναν σχετικά με την αποστολή των παγιδευμένων πακέτων το περασμένο Νοέμβριο, ενώ η Όλγα Οικονομίδου απολογήθηκε για μία επιπλέον πράξη διακεκριμένης οπλοκατοχής, που αφορά τη δικογραφία του περασμένου Δεκεμβρίου για τις επιχειρήσεις της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε σπίτια στον Πειραιά και τη Νέα Σμύρνη.

Διαβάστε επίσης
Οι “Πυρήνες” έκαναν την απίστευτη ληστεία με την απαγωγή του διευθυντή της τράπεζας στο Βόλο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε