Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

“Περιπολικά χωρίς φώτα και με πόρτες που δεν κλείνουν”

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Όπως πρώτο αποκάλυψε το newsit ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο με τα περιπολικά στο νομό Ιωαννίνων που έβγαιναν εκτός λειτουργίας το ένα μετά το άλλο

και μετά τις συνεχείς αποκαλύψεις ότι κόβονται ακόμη και τα κονδύλια για σερβις, αλλά και μόλις δέκα μέρες μετά την απίστευτη υπόθεση των στολών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που… βάζουν νερά έρχεται νέα καταγγελία:

“Το περασμένο Σάββατο πήγα να κάνω καταδίωξη σε ένα Cayenne με ένα περιπολικό που δεν είχε φώτα και οι πόρτες δεν κλείνουν καλά” αυτή την απίστευτη καταγγελία κάνουν οι αστυνομικοί που βρίσκονται καθημερινά στο δρόμο στο κυνήγι των κακοποιών.

Η περιγραφή ανήκει στον Ν. Καραδήμο, αντιπρόεδρο των αστυνομικών, στο Mega και έρχεται σε συνέχεια των αποκαλύψεων του newsit.

Οι αστυνομικοί καταγγέλλουν ότι δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για να αλλάξουν λάδια… Κάπως έτσι “δικαιολογείται” απόλυτα και το δεύτερο κατά σειρά “φιάσκο” με τον Παλαιοκώστα όταν τον έχασαν στην Εθνική κοντά στη Στυλίδα καθώς το περιπολικό δεν… τράβαγε!

Επιπλέον οι αστυνομικοί καταγγέλλουν ότι στο πλαίσιο “περιορισμού της σπατάλης” έχουν … κοπεί ακόμη και μεταγωγές από τα νησιά καθώς οι πράκτορες δεν βγάζουν άλλα εισιτήρια “βερεσέ” στην αστυνομία.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας βέβαια κάνει λόγο για απώλειες 16% και όχι 40% στο στόλο μηχανών και αυτοκινήτων, τονίζει όμως ότι αν δεν δοθεί άμεσα λύση η κατάσταση θα επιδεινωθεί επικίνδυνα.

Δυστυχώς όμως, ενώ το newsit είχε γράψει πριν πέντε μήνες πως τα περιπολικά δεν περνάνε ούτε από ΚΤΕΟ, η ηγεσία φαίνεται να κινείται με αργούς ρυθμούς, την ίδια ώρα σε ότι έχει να κάνει με τις στολές που… μπάζουν και για μια υπόθεση που υπάρχει ακόμη και οσμή σκανδάλου στις προμήθειες χρειάστηκε ένα ακόμη δημοσίευμα του newsit για να αναζητηθεί λύση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε