Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Περίπτερα: Πιο πολλοί οι ληστές από τους πελάτες!

Περίπτερα: Πιο πολλοί οι ληστές από τους πελάτες!

Mπαράζ ληστειών σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Αττική, με κύρια θύματα μικροεπιχειρηματίες. Λήστεψαν περίπτερα, ψιλικατζίδικα, ένα ξενοδοχείο και βενζινάδικο, αρπάζοντας τις εισπράξεις και διέφυγαν.

Στην οδό Αίαντος στην Αμφιθέα το βράδυ του Σαββάτου, άγνωστος μπήκε σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ και με την απειλή όπλου άρπαξε τις εισπράξεις από το ταμείο.

Στην οδό Φυλής γύρω στις 11 το βράδυ του Σαββάτου τρία άτομα μπήκαν σε ψιλικατζίδικο και αφού απείλησαν την αλλοδαπή υπάλληλο με όπλο, άδειασαν το ταμείο.

Στην Χ. Τρικούπη στην Ερυθραία ένας ένοπλος απείλησε υπάλληλο περιπτέρου γύρω στις 2 τα ξημερώματα και του πήρε χρηματικό ποσό.

Στην οδό Μεταξά στη Βούλα, γύρω στις τέσσερις τα ξημερώματα ένας άγνωστος μπήκε σε ξενοδοχείο και με την απειλή όπλου αφαίρεσε από υπάλληλο χρηματικό ποσό.

Στη Λεωφόρο Ελευθερίας στον Άλιμο δύο άτομα μπήκαν σε πρατήριο καυσίμων και με την απειλή όπλου και μαχαιριού, άρπαξαν από τον αλλοδαπό υπάλληλο τις εισπράξεις.

Στη Λεωφόρο Λιοσίων, ένοπλος απείλησε ιδιοκτήτη περιπτέρου και του πήρε χρηματικό ποσό. Το περιστατικό έγινε γύρω στις πέντε τα ξημερώματα.

Στη συμβολή των οδών Ομήρου και Παλαιολόγου στη Νέα Σμύρνη, γύρω στις πέντε και είκοσι τα ξημερώατα, δύο ένοπλοι λήστεψαν αλλοδαπή υπάλληλο περιπτέρου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε