Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Πιάστηκε" με το φακελάκι 52χρονος αγγειοχειρούργος στο Λαϊκό

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 29.02.2012 | 22:01
Πρώτη δημοσίευση: 29.02.2012 | 21:47

Το γνωστό φακελάκι ζει και βασιλεύει αλλά αυτή τη φορά ο γιατρός δεν ήταν "τυχερός" και συνελήφθη επ' αυτοφώρο να παίρνει χρήματα για να παράσχει τις ιατρικές του υπηρεσίες.

Το πρωί ένας 52χρονος γιατρός και συγκεκριμένα αγγειοχειρούργος του Λαϊκού Νοσοκομείου συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, γιατί απαίτησε φακελάκι από συγγενείς ενός ηλικιωμένου ασθενούς, προκειμένου να δεχτεί να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση.

Ο γιος και η κόρη του 82χρονου ασθενούς έκαναν την καταγγελία ότι ο εν λόγω γιατρός απαίτησε από αυτούς χρηματικό ποσό, το ύψος του οποίου δεν προσδιόρισε αρχικά και προχώρησε εικονική εισαγωγή στον ασθενή πέντε μέρες πριν την κανονική.

Τα παιδιά του 82χρονου ασθενούς έδωσαν στον γιατρό το φακελάκι με ποσό 350 ευρώ, αλλά ο αγγειοχειρούργος αποδείχθηκε αχόρταγος αφού ζήτησε και επιπλέον ποσό, το οποίο μάλιστα απαιτούσε να παραλάβει πριν από το κόψιμο των ραμμάτων.

Έτσι λοιπόν τα δύο παιδιά σε προκαθορισμένο ραντεβού στο γραφείο του στο Λαϊκό Νοσοκομείο, έδωσαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στον γιατρό και εν συνεχεία συνελήφθη.

Πραξιτέλης Σαραντόπουλος   Διαδώστε αυτό το άρθρο