Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 37 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πήραν προθεσμία οι 32 για την υπόθεση των υποβρυχίων

Πήραν προθεσμία οι 32 για την υπόθεση των υποβρυχίων
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.03.2011 | 16:01
Πρώτη δημοσίευση: 24.03.2011 | 16:01

Στις 28 Απριλίου θα εμφανιστούν ξανά στο γραφείο της αρμόδιας Εισαγγελέα του Οικονομικού Τμήματος, οι 32 από τους 37 υπόπτους για τη διάπραξη αδικημάτων, στην υπόθεση της προμήθειας τεσσάρων υποβρυχίων για το Πολεμικό Ναυτικό.

Οι υπόλοιποι πέντε που είχαν κληθεί με την ιδιότητα του υπόπτου, θα μεταβούν στην Εισαγγελία την ερχόμενη εβδομάδα και αναμένεται να τους δοθεί, επίσης, προθεσμία για μετά το Πάσχα.

Όλα τα πρόσωπα που έχουν κληθεί από το Οικονομικό Τμήμα, καλούνται να δώσουν καταθέσεις, ως ύποπτοι, για την διάπραξη των αδικημάτων της απιστίας, δωροδοκίας και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, αδικήματα που στρέφονται σε βάρος του Δημοσίου.

Η ποινική εμπλοκή των προσώπων αυτών, προέκυψε από τα στοιχεία που συνέλεξε η Εισαγγελία, μαρτυρικές καταθέσεις και γερμανική δικογραφία, αλλά και από την μεγάλη έρευνα του ΣΔΟΕ για την υπόθεση. Οι κλήσεις της Εισαγγελίας αφορούν την περίοδο 1998 έως 2002, ενώ η έρευνα συνεχίζεται και για το διάστημα μετά το 2002.   Διαδώστε αυτό το άρθρο