Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Πήρε προθεσμία η συνεργάτης του Διώτη που βοήθησε στην αντιγραφή του USB

Πήρε προθεσμία η συνεργάτης του Διώτη που βοήθησε στην αντιγραφή του USB

Από την κατάθεση της δικηγόρου την οποία κατονόμασε ο Ιωάννης Διώτης ως το πρόσωπο που τον βοήθησε να αντιγράψει και να διαγράψει λίστα Λαγκάρντ από το πρωτότυπο στικάκι θα κριθούν οι επόμενες κινήσεις των οικονομικών εισαγγελέων.

Η πρώην συνεργάτης του κ. Διώτη είχε κληθεί να καταθέσει σήμερα στους Σπύρο Μουζακίτη και Γρηγόρη Πεπόνη, ως ύποπτη για τη διάπραξη του αδικήματος της νόθευσης εγγράφου από κοινού.

Εκείνη δεν πήγε στο γραφείο των οικονομικών εισαγγελέων και η συνήγορός της, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί η πελάτης της τις επόμενες μέρες.

Ήταν συνεργάτης του Ιωάννη Διώτη την περίοδο που ο τελευταίος ήταν επικεφαλής του ΣΔΟΕ και κατονομάστηκε από τον πρώην εισαγγελέα ως το πρόσωπο που κατ’ εντολήν του αντέγραψε το στικάκι με τη λίστα Λαγκάρντ, από το USB το οποίο τού είχε αποστείλει τον Ιούνιο του 2011 ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου.

Σύμφωνα με τον κ. Διώτη, αφού ο ίδιος είδε τα στοιχεία της λίστας, έδωσε εντολή στη δικηγόρο να διαγράψει το αντίγραφο.

Οι οικονομικοί εισαγγελείς, μετά την κατάθεση της δικηγόρου, θα αποφασίσουν αν θα απαιτηθεί η κλήση άλλου μάρτυρα ή αν θα περατώσουν την έρευνα για την υπόθεση με ποινική αξιολόγηση των εμπλεκομένων μη πολιτικών προσώπων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγριεμένος ο Μαρκογιαννάκης: Δεν θα επιτρέψω να γίνει ρινγκ η προανακριτική

Εξηγήσεις από το Βενιζέλο για τη λίστα Λαγκάρντ ζητούν Παππάς και Σκουρλέτης

Νέα στοιχεία για τη λίστα Λαγκάρντ – Πολλαπλές οι αντιγραφές των αρχείων

Δικογραφία λίστας Λαγκάρντ – Παπακωνσταντίνου σε συνεργάτη: Ό,τι δούλεψες διάγραψέ το”

Μόνο ο Παπακωνσταντίνου στην προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ – Το παρασκήνιο της ψηφοφορίας-θρίλερ – Ποιος ψήφισε ποιόν

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε