Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Πήρε τα έγγραφα για το Βατοπέδι σπίτι της!

Πήρε τα έγγραφα για το Βατοπέδι σπίτι της!

Κατηγορούμενη για την υπόθεση, παραιτήθηκε μεν, πήρε τα έγγραφα σπίτι της δε! Ποιά είναι η μυστηριωδης Χρυσούλα!

Μετά την Εξεταστική για Siemens σήμερα και η Επιτροπή για το Βατοπέδι έλαβε δίμηνη παράταση, κάτι που… «τινάζει» στον αέρα τις υπόλοιπες υποθέσεις που περιμένουν να πάρουν τη σειρά τους.

Η σύσταση Εξεταστικών Επιτροπών για τις υποθέσεις των δημοσιονομικών στοιχείων – «μαϊμού» της χώρας μας στις Βρυξέλλες, τα Ομόλογα, το θέμα COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το Χρηματιστήριο αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας και σίγουρα μετά τον Μάιο οπότε και θα ολοκληρωθούν οι εργασίες των δύο εν εξελίξει επιτροπών.

Την Τετάρτη, στη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για το Βατοπέδι προέκυψε η είδηση για… ύπαρξη μιας… μυστηριώδους γυναίκας στην υπόθεση.

Πρόκειται για την «Χρυσούλα», τη γυναίκα που όπως αποκάλυψε νομικός της Κ.Ε.Δ. συνόδευε πάντα τον Μοναχό Αρσένιο στα γραφεία της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου.

Η… «πρόκληση» της Επιτροπής τώρα είναι να εντοπίσει τη συνοδό του καλόγερου και να την καλέσει ως μάρτυρα στη Βουλή.

Πήρε όλα τα έγγραφα για το Βατοπέδι σπίτι της!

‘Οπως κατήγγειλε η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, η πρώην διευθύντρια Πολιτικής Γης, Σταματίνα Μαντέλη, φεύγοντας με σύνταξη από το υπουργείο, πήρε στο σπίτι της όλο το αρχείο των ανταλλαγών ακινήτων ανάμεσα στο Δημόσιο και τη μονή Βατοπεδίου.

Η κα Μπατζελή με έγγραφό της στην Εξεταστική, τονίζει οτι έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας για να ασκηθεί συμπληρωματική δίωξη εις βάρος της Στ. Μαντέλη.

Μάλιστα, η υπουργός κάλεσε σε απολογία τη νυν διευθύντρια της υπηρεσίας πολιτικής γης επειδή δεν την ενημέρωσε για την υπόθεση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε