Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Πίστωση γιοκ λένε οι φαρμακοποιοί – Νέος γολγοθάς των ασφαλισμένων

Ουρές ταλαιπωρίας των ασφαλισμένων στα ανοιχτά φαρμακεία
Ουρές ταλαιπωρίας των ασφαλισμένων στα ανοιχτά φαρμακεία

Ουρές ταλαιπωρίας στα ανοιχτά φαρμακεία. Μπαλάκι οι ασφαλισμένοι στον νέο πόλεμο μεταξύ κυβέρνησης και φαρμακοποιών οι οποίοι αναγκάζονται να πληρώνουν από την τσέπη τους τα φάρμακά τους.

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η 48ωρη απεργία των φαρμακοποιών, οι οποίοι αντιδρούν στην περαιτέρω μείωση του κέρδους τους, αναστέλλοντας παράλληλα την πίστωση σε ΟΛΑ τα ασφαλιστικά ταμεία.

Kλειστό φαρμακείο στην οδό Γρυπάρη στην Καλλιθέα

Κλειστό φαρμακείο στην Καλλίπολη του Πειραιά

Περισσεύει η οργή των ασφαλισμένων που λένε πως μια ζωή πληρώνουν κανονικά τις εισφορές και τώρα τους ζητάνε να πληρώνουν οι ίδιοι τα φάρμακά τους την ώρα που οι μισθοί και οι συντάξεις δε φτάνουν ούτε για το καθημερινό ψωμί.

Οπως δήλωσε στο Νewsit ο συνταξιούχος Βασίλης Κουγιούκας ” πλήρωσα μετρητά για να πάρω τα φάρμακά μου. Εαν ο Λοβέρδος δε μπορεί να λύσει τα προβλήματα να πετάξει τα παντελόνια του”.

Αγανακτισμένη και η κυρία Γεωργία Μηχαηλίδου η οποία μας λέει “μου έκοψαν τη σύνταξη. Απο που άραγε θα βρω λεφτά να πληρώσω τα φάρμακά μου;”

Με το μέρος των φαρμακοποιών τάσσεται η κυρία Βασιλική Ανδρέου η οποία μας είπε “είναι μεγάλο πρόβλημα για εμένα να πληρώνω 50 ευρώ μετρητά για το φάρμακο που παίρνω για το άθσμα όμως και οι φαρμακοποιοί εάν είναι έτσι οπως τα λένε έχουν δίκιο”.

Στο μεταξύ εετραήμερη πανελλαδική απεργία πραγματοποιούν από χθες και μέχρι την Πέμπτη ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος και οι γιατροί του ΙΚΑ  οι οποίοι αντιδρούν στην «επιχειρούμενη πρόχειρη και επικίνδυνη εφαρμογή του ΕΟΠΥΥ» , ενώ σε πανελλαδική αποχή από τα εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείων, κέντρων υγείας και περιφερειακών ιατρείων, έχουν προχωρήσει οι νοσοκομειακοί γιατροί.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί βρίσκονται στις θέσεις τους, ωστόσο δεν εξυπηρετούν τα ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία, παρά μόνο τα επείγοντα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ – ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χωρίς γιατρούς και φαρμακεία και σήμερα

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε