Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Πλήρης οδική βοήθεια από την Anytime Online την 1η direct ασφάλιση

Η Anytime Online, η 1η direct ασφάλιση από την Interamerican, έχει ήδη φέρει νέα εποχή στην ασφάλιση του οχήματος, χάρη στις πρωτοποριακές υπηρεσίες της.

 Τώρα, έρχεται να ανταποκριθεί στις επιθυμίες σας για μία ακόμη φορά. Αν απαιτείτε πολλά, η Anytime Online σάς δίνει ακόμη περισσότερα. Γιατί είναι η μόνη ασφάλιση αυτοκινήτου που προσφέρει πολλά παραπάνω, ξεκινώντας από την προνομιακή τιμή των 156€. Συγκεκριμένα, κάθε ασφάλιση από την Αnytime Οnline περιλαμβάνει χωρίς καμία έξτρα οικονομική επιβάρυνση τις εξής παροχές:

· Πλήρη οδική βοήθεια, στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο για οποιαδήποτε ανάγκη σας παρουσιαστεί στο δρόμο, π.χ. αν μείνετε από βενζίνη ή από λάστιχο, για επισκευή του οχήματός σας σε περίπτωση ατυχήματος ή μεταφορά του σε τοπικό συνεργείο της επιλογής σας.

· Αυτοκίνητο Αντικατάστασης, σε περίπτωση που το όχημα σας δεν μπορεί να μετακινηθεί.

· Εξειδικευμένο άνθρωπο της Anytime Online, για να αναλάβει αντί για εσάς επιτόπου το φιλικό διακανονισμό και κάθε διαδικαστικό ζήτημα.

· Συνεργασία με εξουσιοδοτημένα συνεργεία.

· Ιατρικές Συμβουλές όλο το 24ώρο για εσάς και τα μέλη της οικογένειάς σας από τη γραμμή υγείας 1010.

· Πράσινη Κάρτα, απαραίτητη αν επιθυμείτε να ταξιδέψετε με το αυτοκίνητό σας στο εξωτερικό.

Κι όλα αυτά με έναν πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα τρόπο ασφάλισης, που γίνεται εξ ολοκλήρου online. Έτσι, ο ασφαλισμένος, μέσα σε πέντε μόλις λεπτά παραλαμβάνει μέσω email το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του, ακολουθώντας 4 απλά βήματα: Αρκεί να μπει στο www.anytimeonline.gr, και να δηλώσει τα στοιχεία του οχήματός του. Κατόπιν υπολογίζει τα ασφάλιστρά του, επιλέγει το πρόγραμμα ασφάλισης που του ταιριάζει και αγοράζει την ασφάλεια του μέσω πιστωτικής κάρτας, ακόμα και με μηνιαίες δόσεις.

Η Anytime Online προσφέρει δύο πρωτοποριακά προγράμματα direct ασφάλισης με πλούσιες καλύψεις, που εξασφαλίζουν έως και 20% πιο οικονομικές τιμές στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου (από 156€), και Οδική Βοήθεια σε όλα τα προγράμματα.
Πρόγραμμα Economic: Ιδανική λύση για τους οδηγούς που επιθυμούν την απαραίτητη από το Νόμο ασφαλιστική κάλυψη του οχήματός τους (αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας).

Πρόγραμμα Value: Σχεδιασμένο για τους οδηγούς που θέλουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του οχήματός τους και προστασία από συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.
Αν πιστεύετε πως είναι καιρός να απαιτήσετε περισσότερα, επισκεφτείτε το site www.anytimeonline.gr και τη σελίδα της Anytime Online στο Facebook: http://www.facebook.com/anytime.online.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε